.

.

Healeved 2 бр Сатен Маска за очи, Превръзки на очите, за възрастни, Сатенени Ленти на очите, Сатен Маска за завързване на очите, Маска за Възрастни, Регулируеми Ленти На о?

Healeved 2 бр Сатен Маска за очи, Превръзки на очите, за възрастни, Сатенени Ленти на очите, Сатен Маска за завързване на очите, Маска

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

атласМаска със завързани очи за сън : Превръзка на очите Blinder , материал премиум-клас : Изработен от сатен, гладка, лека и нежна към кожата.Каишка за превръзки на очите : Изискан външен вид : Двуцветен сатен маска за очи, красиво изрязани, фино ушити, vi, Превръзка за очи за сън : калъф за сенки за очи притежава добро блокирующим ефект, така че те да могат по-ефективно да блокира светлината.Коприна превръзка от неопрен за сън около очите : Комфортно усещане : Гладка сатен маски за очите, белите дробове, очите.Превръзка на очите : Може да се използва за различни прекъсвания на сън, медитация, у дома, в офиса и за пътуване.Пратката включва 2 х сатен маска за очи Характеристики -Универсален размер : Маска за очи изглеждат чудесно, достатъчна дължина, дизайн с завязыванием, един размер подходящ за всички маски със завързани очи за сън. -Блокиране на светлината : Маска за очи достатъчно дебели, за да блокира светлината, която ви позволява да се отпуснете или да спи с маска за очи peace of mind. -Размер : Около 150,00 X7,50 см / 58,95 X2 копринени дъвка за коса. -Изискан външен вид : маска за очи с петна тънко зашити и елегантни на външен вид, отговарят на практичност и мода, блокират светлината. -Удобен опит : Гладък сатен маски за очите, белите дробове, очите, вързани на каишка. -Цвят : черно-червен, черно-лилава маска за очи за възрастни -Материал : сатен гънки за очите -Широко приложение : Тези маски за очи подходящ за дневен сън, медитация, релаксация, сън и т. С превръзка на очите mask.travel Описание на стоките за обвързване на Глазатиновая маска за очите, Маска за очи са достатъчно плътни, за да блокира светлината, която ви позволява да се отпуснете или да спи със спокойна душа.маска за очи Продуктът представлява набор от маски за очи с глоба фърмуер и елегантен външен вид, отговарящи на изискванията за практичност и мода.средства за грижа за кожата около очите, Изработени от гладък сатен, белите дробове, предпазват от натиска на очите и внимателно да въздействат върху кожата.

Други функции

Най-добри сделки