.

.

Комплект аксесоари за микроскоп за възрастни 1X 2X Ахроматический обектив за 195 Аксесоари за био-микроскоп, консумативи за лабораторията (Цвят: 2X-160)

Комплект аксесоари за микроскоп за възрастни 1X 2X Ахроматический обектив за 195 Аксесоари за био-микроскоп, консумативи за лабораторията

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Материал : Алуминиева сплав + оптично стъклоУвеличение : 2 X.Разстояние на свързване : 195 мм. Вид на продукта : Допълнителен обектив на микроскоп.Скоба : Дърворезба 20,2 mm. Костюм микроскоп : Биологичен микроскоп.Увеличение : 1 X или 2 X. Се използват висококачествени материали, трайни, стабилни в работата и може да се използва в продължение на дълго време.Незаменим аксесоар за микроскоп.Това е практичен аксесоар, лесен за инсталиране.Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Най-добри сделки