.

.

Zerodeko 2 бр. кутия с Органайзер за Рисуване, Колие, Контейнер за Бижута, Сувенири, Направи си сам, Седалките, Държач за Мама, Обеци, склад за Готвене с Калъф, Любители на ?

Zerodeko 2 бр. кутия с Органайзер за Рисуване, Колие, Контейнер за Бижута, Сувенири, Направи си сам, Седалките, Държач за Мама,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Синтетичен материалДървен държач за карти-в тази дървена кутия може да се избегне надраскване и размазване предмети, с тази дървена кутия е удобно в живота си.КУХНЕНСКИ РЕЦЕПТА - Преносима и лека конструкция, така че тази дървена кутия е удобно да се пренасят там, където трябва.КУТИЯ ЗА КАРТИ с КУЛИНАРНИ БЕЛЕЖКИ - Изработени от дърво, така че тази дървена кутия за съхранение ще продължи дълго. ОРГАНАЙЗЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на багаж - една Красива кутия-държач за рецепти, изпълнена с големи подробности и майсторство на изпълнение, очаква вашите ценните рецепти.ДЪРВЕНА ПОДАРЪК КУТИЯ - Независимо от това, че трябва да се съхранява, тази дървена кутия ще остане на мода в продължение на много години.Списък на опаковки 2 x Характеристики кутии Кутия е удобно място за показване на рецепта.Добър подарък за нов дом или за Деня на майката в дървена кутия-держателе за рецепти. - Тази дървена кутия е идеалното решение за пестене на място и събиране на елементи, като книги, списания и други организаторите. -Материали : Дървени контейнери за украшения-Тази дървена кутия може да съдържа елементи от надраскване и петна, с тази дървена кутия е удобна за живота си дървена кутия. -Цвят : както е показано в дървена кутия с Размер : 17.72 X2 контейнер за картички с рецепти. - Портативен и лек дизайн, така че тази дървена кутия е удобно да се носят там, където имате нужда от празна ковчег за бижута. - Нашата дървена кутия за съхранение на рецепти добре формулирани, за да се превърне в чудесен елемент на домашен интериор за всяка кутии за пощенски картички с рецепти в кухнята.Описание на продукта Дървена кутия за съхранение на рецепти Изработена от висококачествени дървени материали, нашата дървена кутия за съхранение ще ви дълго време. дървена кутия за етерични масла, Ако имате нужда от здрава кутия за съхранение на вашите рецепти, моля, вижте тук.кутия за съхранение на карти рецепти Страхотна и полезна кутия за съхранение на рецепти за вашата кухня.

Други функции

Най-добри сделки