.

.

Shiyhoo Ракита линия Solo, съвместима с регулируема каишка Apple Watch 42 мм 44 мм 45 мм на 49 мм за мъже и жени, еластична каишка от еластичен найлон за iWatch Ultra SE Series 8/7/6/5/4/3/2/1 (цвят н?

Shiyhoo Ракита линия Solo, съвместима с регулируема каишка Apple Watch 42 мм 44 мм 45 мм на 49 мм за мъже и жени, еластична каишка от

BGN 6.99

Брой продукти
На склад

Закопчалката на ключалката 【Е съвместим с всички серии на Apple Watch】 Спортен каишка Shiyhoo с плетени линия solo loop е съвместим с всички серии на Apple Watch 38 мм 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм 45 мм на 49 мм. идеален за всички Apple Watch серия 8/7/6 / SE/5/4/3/2/1. 【Приятни за кожата, растягивающиеся и пере 】 Плетени найлонови въжета Shiyhoo solo loop за Apple watch bands са изработени от висококачествени рециклирани материали, приятни за кожата и са много удобни за тренировки и редовно носене.Дишащи, леки, трайни каишка - чудесен достъпен вариант за аксесоари Apple Watch. 【Регулиране по своему】 Регулируема конструкция метална катарама от неръждаема стомана, лесно се адаптира към тялото на китката.дължината се регулира от 110 mm до 210 мм. Каишка, подходящ за китката с размер 5 "-9,5" (включително ширина часа). 【Лесна инсталация】 Лесно инсталиран или е оттеглено, здрава и лесно се разпада.Трайни точност конектор от неръждаема стомана и ви позволява бързо да променяте каишка в съответствие с вашия стил по всяко време, без използване на инструменти, а също така определят надеждно в продължение на дълъг период от време.Благодарение на висококачествен еластичен найлонови материали каишка лесно се побира и се отстранява. 【Широкото използване на】 е Проектиран специално за комфорт и дълготрайност.Отговаря на нуждите на различни видове спортове на открито като каране на ски, гмуркане, сърфинг, а също може да бъдат стилни за непринужденных партита.Опаковани в картонена кутия, той също е добър избор за използване като подарък.

Други функции

Най-добри сделки