.

.

Игла за Микроблейдинга Pinkiou, остриета за татуажа вежди, Игли за Перманентен грим, Игли, за да проверите за Микроблейдинга (игли за татуировки, 14 контакти)

Игла за Микроблейдинга Pinkiou, остриета за татуажа вежди, Игли за Перманентен грим, Игли, за да проверите за Микроблейдинга

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

10 бр еднократна употреба татуировочных игли за подмяна на остриета готови за ежедневното използванеВисококачествена неръждаема стомана, изработени от неръждаема стомана тип 316.С по-добра стабилност и по-малко вибрации.Сигурен и издръжлив, с ключовия штифтовым устройство.Всяка игла предварително стерилизуется E. Подходящ за различни видове кожа, дори за чувствителна.Индивидуално запечатанная еднократна игла за дръжки за татуировка на веждите.Подходящ за повечето кошари за микроблейдинга.Спецификация : Материал : Неръждаема стомана 316 L.На всяка острието се падат по 14 игли.Диаметърът на всяка игла : 0,25 мм. Дебелина : 0,61 мм. Цвят : бял Описание : В индивидуална опаковка.Само за еднократна употреба.Превъзходна стабилност, по-малко вибрации.Иглата е изработена от медицинска неръждаема стомана.Кастрацията е сертифицирана Gamma Ray, отговаря на националните препоръки за стерилизация на по-високо качество и отговаря на международните косметологическим и медицински изисквания Като вмъкнете иглата в дръжката за татуажа вежди : 1. Развийте върха на дръжката 2. Извадете върха на иглата от върха 3. Поставете иглата в отвора за игла от страна на 4. Регулиране на дължината на игла в зависимост от вашите нужди 5. Поставете я върна на върха след въвеждането на игли 6. Винт на върха дръжки Забележка : Дръжка за татуировка на веждите в комплекта не е включена Помещение включва : 50 бр. Нож за татуировка на веждите 14 игли.

Други функции

Най-добри сделки