.

.

BWE Черен Смесител за баня с един дупка от Плътен Месинг, Модерен Смесител за мивка с една дръжка, с Изскачащи дренажна тапа и маркучите за подаване на вода, Смесител ?

BWE Черен Смесител за баня с един дупка от Плътен Месинг, Модерен Смесител за мивка с една дръжка, с Изскачащи дренажна тапа и

BGN 41.79

Брой продукти
На склад

【Довършителни】 смесител за баня с матово черно покритие създава модерно усещанеБлагодарение на силен, издръжлив дизайн и съвременния дизайн, дополняющему декор, този миксер е идеално за вашата баня. 【Устойчива на надраскване повърхност】 Матирана черна повърхност е устойчива на корозия и надраскване, пръстови отпечатъци и петна от вода, просто използвайте мека кърпа, за да избършете петната текущо при ежедневна употреба.Това позволява текущо дълго време да запази своя нов външен вид. 【Гъвкаво разполагане на】 Конструкция с една дръжка, удобна и лесна за регулиране на дебита на водата и температурата.Смесителни батерии за тоалетни масички може да бъде свързан към стандартните системи за топла и студена натиск.Идеален за мивките в баните, умывальнях, средства за измиване и т. 【Лесна инсталация】 в комплекта са включени 6-инчов панел за инсталиране с едно или 4 на"трите дупки, поп сливи и 2 стандартни линии за подаване на вода 3/8 инча за инсталация.Креативную дизайн Quick Connect лесно да инсталирате сами. 【Отлични Аэраторные инжектори】 Инжектори аератор осигуряват достатъчно количество вода, без спрей, както и многопластова филтриране осигурява чистота на водата, създаване на по-голям поток от бял на цвят с по-малко шум.Той определено е перфектен за ежедневните задачи в банята. 【Довършителни】 смесител за баня с матово черно покритие създава модерно усещане.Благодарение на силен, издръжлив дизайн и съвременния дизайн, дополняющему декор, този миксер е идеално за вашата баня. 【Устойчива на надраскване повърхност】 Матирана черна повърхност е устойчива на корозия и надраскване, пръстови отпечатъци и петна от вода, просто използвайте мека кърпа, за да избършете петната текущо при ежедневна употреба.Това позволява текущо дълго време да запази своя нов външен вид. 【Гъвкаво разполагане на】 Конструкция с една дръжка, удобна и лесна за регулиране на дебита на водата и температурата.Смесителни батерии за тоалетни масички може да бъде свързан към стандартните системи за топла и студена натиск.Идеален за мивките в баните, умывальнях, средства за измиване и т. 【Лесна инсталация】 в комплекта са включени 6-инчов панел за инсталиране с едно или 4 на"трите дупки, поп сливи и 2 стандартни линии за подаване на вода 3/8 инча за инсталация.Креативную дизайн Quick Connect лесно да инсталирате сами.

Други функции

Най-добри сделки