.

.

Baluue Професионален Тип оптично увеличение Биологичен Висока Начална контраст Точността на Консумативи за Инструменти Обектив X Shop Обектив микроскоп на Ахроматиче?

Baluue Професионален Тип оптично увеличение Биологичен Висока Начална контраст Точността на Консумативи за Инструменти Обектив X Shop

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Обектив за студентски микроскоп - гладка повърхност и приятната полиране, чист и великодушен, така че не е нужно да се притеснявате за това, че имате увреждане на ръкаОБЕКТИВ на лабораторията за БИОЛОГИЧНИ ХРАНИ - Осигурява наблюдение без допълнителни хроматични аберации.Стоманен предметное стъкло - увеличава контраста : тя може да премахне нежеланите отражения и увеличаване на контраста. Стоманена обектив микроскоп-Гладка повърхност и приятната полиране, аккуратная и щедра, така че не е нужно да се притеснявате за това, че имате увреждане на ръка.Стоманена обектив БИОЛОГИЧЕН МИКРОСКОП - Този обектив е много лесен за инсталиране, което ви осигурява по-голямо удобство.Пратката включва 1 х обектив Характеристики - Цвят : сребрист обектив на микроскоп с сопряженным разстояние. - Гладка повърхност и приятната полиране, аккуратная и щедра, така че не е нужно да се притеснявате за повреда на обектива биологичен микроскоп ръцете си.Обектив със свързани дистанционными лещи - Увеличение : 4-кратно увеличава контраста обектив Labs. - Дебелина на покритието стъкло : 0,17 мм, обектив лабораторна био-микроскоп. - Това е ахроматический обектив за тематични лещи биологични лаборатории-микроскоп. - : Числова апертура : ахроматичен обектив по отношение на 0,1 мм - Увеличете контраста : тя може да премахне нежеланите отражения и увеличаване на контраста на стоманена обективни стъкло.57 инча ахроматический микроскоп. - Материал : Стоманена ахроматическая леща на обектива. - Работно разстояние : 18 мм пръстен на обектива на микроскоп с накаткой. - Произведен от материал за дълъг период на употреба и комбинирани лещи за микроскопи. - Инсталация размер : 20,2 мм (стандартна rms резба) Детайли на обектива. - Стоманен корпус прецизионно обработена, стабилен и е предназначен за продължително използване на обектив на лабораторен микроскоп.Описание на стоката за Замяна на обектива на микроскоп е Лесна и удобна за инсталиране и използване, това е един много полезен ахроматический обектив.планирайте ахроматичен задача, като се използват материали с отлично качество, което позволява да се използва много дълго време.Увеличава контраста на обектива Качеството на изработка на нашите продукти ще ви донесе приятни впечатления. ахроматический обектив, въпреки простотата на дизайна, много практичен за употреба.

Други функции

Най-добри сделки