.

.

ЛЕВОСТОРОННИЙ Пор Плъх Хамак Легло Морско Свинче Тунела Убежище Пор Плъх Клетка Аксесоари Играчка Хамак за Хамстер Захарен Планер Чинчила Плъх Пор Морски Свинчет?

ЛЕВОСТОРОННИЙ Пор Плъх Хамак Легло Морско Свинче Тунела Убежище Пор Плъх Клетка Аксесоари Играчка Хамак за Хамстер Захарен

BGN 5.20

Брой продукти
На склад

【Сладък дизайн】 комплектът включва окачен тунел и двустепенна хамак, които не само са подходящи за игра на вашия домашен любимец, но могат да послужат като убежище за сънТова е добър вариант съответства на тяхната природа да тича по тунела, назад-напред, за да стане добра развлекателна сцената. 【Висококачествени материали】 е Изработен от уютните, мек кашмир са с отлично качество, не дразни кожата на домашни животни, то ще осигури безопасно и супер комуникативно място за почивка за вашия любим. 【Перфектен размер】 Размер хамак с двуетажно легло : 14,2 x 14,2 инча, подходяща за морски свинчета, плъхове, порове, хамстери, захарни планери, протеин, чинчили и други малки домашни любимци (моля, проверете размера преди да купите за вашия домашен любимец). 【Рационално използване на пространството】 Окачен тунел е оборудван с 5 здрави куки, а двустепенна хамак и разполага с 4 здрави куки, които могат да бъдат окачени в клетката или на други места.Те могат рационално да използвате пространството и да се направи клетка за домашни любимци по-триизмерна. 【Лесно почистване】 Ръчно пране или в перална машина (моля, махнете куки преди измиване).Препоръчително е често да се измие и да се заменят, за да се домашни любимци са щастливи, здрави и се чувстват комфортно.Морско свинче Пор Плъх Хамак за Играчки на Клетки за малки животни, Аксесоари за Подслон Двустепенна хамак за плъхове Пор Морско свинче, Хамстер Захарен планер Чинчила; Осъществяване включва : 1 бр. висящи тунел и 1 бр. двустепенна хамак Сладък дизайн : Окачен тунел и двустепенна хамак не само за игри на вашия домашен любимец, но и могат да бъдат убежище за сън.Това е добър вариант съответства на тяхната природа да тича по тунела, назад-напред, за да стане добра развлекателна сцената.Висококачествени материали : Изработен е от уютните, мек кашмир са с отлично качество, не дразни кожата на домашни животни, то ще осигури безопасно и супер комуникативно място за почивка за вашия любим.Перфектен размер : Двустепенна хамак с размери : 14,2 x 14,2 инча, подходяща за морски свинчета, плъхове, порове, хамстери, захарни планери, протеин, чинчили и други малки домашни любимци (моля, проверете размера преди да купите за вашия домашен любимец).Рационално използване на пространството : Окачен тунел има 5 ; трайни куки, а двустепенна хамак има 4 здрави куки, които могат да бъдат окачени в клетката или на други места.

Други функции

Най-добри сделки