.

.

Ъглова Душ кабина KOCTH, Стенни Душ-часова рецепция с 3 Подвижни куки, Ъглова етажерка, без перфорация, Стойка за съхранение на шампоан с плетене на една кука (Бяла)

Ъглова Душ кабина KOCTH, Стенни Душ-часова рецепция с 3 Подвижни куки, Ъглова етажерка, без перфорация, Стойка за съхранение

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Ъглова етажерка е изработена от екологично чист и устойчив материал ABS, който не е токсичен, сигурно и няма мирис 【Мощен и издръжлив】 -Изработена от надежден качествен материал, издънка за душата caddy може да побере до 22 паунда и здраво се държи в продължение на много години след като инсталира без никакви проблеми.Размер на този душ е рафтове 13 * 9.4 * 2 инча (Д *Ш* В). 3 Сменяеми странични куката - Допълнителни подвижни куки, и можете да поставите куки навсякъде и по всяко време за окачване на хавлиени губчатых кърпи / хавлии и много други.Това е практично. душ кабини, стелажи 2 в 1.Удебелена стикер, който освобождава от сондиране, а залепваща лента позволява багажник здраво приклеиваться до стената, я лесно отвалить. 【Полезни съвети】 - Моля те, напомни, че не приклеивайте този ъглов държач за душ с вендузата за линии за фугиране.Този мощен ъглов душ caddy е най-подходящ за порьозни, непроницаемых, гладки повърхности, като например стъкло, огледало, полиран метал, неръждаема стомана, пластмасова дъска, стенни плочки, гранули гранит и т., Ъглова етажерка е изработена от екологично чист и устойчив материал ABS, който не е токсичен, сигурно и няма мирис. 【Мощен и издръжлив】 -Изработена от надежден качествен материал, издънка за душата caddy може да побере до 22 паунда и здраво се държи в продължение на много години след като инсталира без никакви проблеми.Размер на този душ е рафтове 13 * 9.4 * 2 инча (Д *Ш* В). 3 Сменяеми странични куката - Допълнителни подвижни куки, и можете да поставите куки навсякъде и по всяко време за окачване на хавлиени губчатых кърпи / хавлии и много други.Това е практично. душ кабини, стелажи 2 в 1.Удебелена стикер, който освобождава от сондиране, а залепваща лента позволява багажник здраво приклеиваться до стената, я лесно отвалить. 【Полезни съвети】 - Моля те, напомни, че не приклеивайте този ъглов държач за душ с вендузата за линии за фугиране.Този мощен ъглов душ caddy е най-подходящ за порьозни, непроницаемых, гладки повърхности, като например стъкло, огледало, полиран метал, неръждаема стомана, пластмасова дъска, стенни плочки, гранули гранит и т. Етапи на инсталацията : Почистете и подсушете стената, като се уверите, че на повърхността няма прах, мазнини или восък.Преди монтиране отбележете позицията на продукта, на стената.

Други функции

Най-добри сделки