.

.

Ъглова Душ кабина TONLEA, Органайзер за душа в Банята, 4 Нержавеющие Ъглови Душ кабини Рафтове В опаковка От сапун кутия и 4 Куки За багаж В Банята, Кухненски Организато?

Ъглова Душ кабина TONLEA, Органайзер за душа в Банята, 4 Нержавеющие Ъглови Душ кабини Рафтове В опаковка От сапун кутия и 4 Куки

BGN 11.66

Брой продукти
На склад

? Голям капацитет и кух дизайн : Две големи чекмеджета за душ с 4 подвижни куки може да имате наистина голямо пространство за съхранение на всякакви неща, които искате, в банята и в кухнятаВ повече мыльнице има място за вашия сапун и гъба, които правят нещата ароматно. ✨ Антикорозионна и водоустойчив : Душ рафтове TONLEA боядисани със спрей за антикорозионна технологии, не изчезват, устойчиви на надраскване и е водоустойчив.Подходящ за баня, кухня и на всяко друго място в дома си.А душ-органайзер TONLEA е в състояние бързо да се проветри и се налива вода, благодарение на своята куха конструкция. ? Висока носеща способност и широко приложение : Висока носеща способност с рафтове TONLEA е до 30 килограма, в нея могат да се поставят повече аксесоари за баня и кухня.Можете да сложите шампоан, препарат за измиване на тялото, почистващо средство за лице и т. заедно на рафта в банята, хавлии, четка за душата и салфетки виси на куки.Можете също така да се постави на рафта, различни подправки.Можете дори да използвате този шкаф на открито за стайни растения.Могат да бъдат постигнати най-разнообразни области на приложение. ? Е подходящ за всички стени : 1. Инсталиране на лепилото : Можете да използвате прозрачни етикети с куки за монтаж на организацията баня TONLEA на стената.Просто трябва с помощта на сешоар загряване на лепило, а след това да го свали, ако искате да премахване на лепило. Стенен монтаж : Можете да инсталирате душ багажник с помощта на пирони и други части, включени в комплекта.Такъв монтаж е по-траен и подходящ за неравни или оцветени стени. ?Детайли на опаковане : 2 x поставка за душ (голяма кошница за душ : 10,6 "L x 3,9"W x 2 "H; Малката кошница за душ : 9,4 "L x 3,9"W x 2"H.), 2 x препарат за съдове (5,5 "L x 3,5 "W x 1,4"H) x 4 подвижни куки, 6 x лепила за всеки рафт, 2 x комплекти винтове.Ако получите продукт с дефект или повреда, моля, не се колебайте да се свържете с нас по въпросите на инсталацията.Ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури задоволително обслужване. ? Голям капацитет и кух дизайн : Две големи чекмеджета за душ с 4 подвижни куки може да имате наистина голямо пространство за съхранение на всякакви неща, които искате, в банята и в кухнята.В повече мыльнице има място за вашия сапун и гъба, които правят нещата ароматно. ✨ Антикорозионна и водоустойчив : Душ рафтове TONLEA боядисани със спрей за антикорозионна технологии, не изчезват, устойчиви на надраскване и е водоустойчив.

Други функции

Най-добри сделки