.

.

Детски Ръкавици без пръсти За Момичета, Момчета, Зимни Ръкавици За Момчета, червени Ръкавици За Момичета, Ръкавици За Ръце, Бебешки Зимни Водоустойчиви Топли Ръкав?

Детски Ръкавици без пръсти За Момичета, Момчета, Зимни Ръкавици За Момчета, червени Ръкавици За Момичета, Ръкавици За Ръце, Бебешки

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

100% ПолиестерСамо ръчно пране. ♥ Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди покупка!!!➤Ръчно пране в студена вода, развешивание или сушене на линия♥.Останете в жегата : тези детски ски ръкавици без пръсти са дебели и ветроупорен, така че те могат да согревать ръцете на вашето дете, дори в студено време, защита на ръцете от студения вятър, тъй като незаменим инструмент за деца през зимата. 【Функция】 от Вътрешната страна на зимни топли ръкавици изпълнена отвътре, който е особено мек, удобен и приятен за кожата, особено подходящ за чувствителна кожа на бебета.Носенето на тази ръкавици може да блокира студен въздух отвън и стопли ръцете на вашето дете.Ръкавици са подходящи не само за ежедневието, но и особено за забавна и активна атмосфера на Коледа и Нова година.Това е най-добрият празничен подарък за деца, приятели и колеги, и аз съм сигурен, че той им се радвате.

Други функции

Най-добри сделки