.

.

Външен Декор на стените в стил Бохо от дърво, Плетени Кошници | Декоративна Африканска Ракита Кошница от Ратан и Водорасли за дома | Малки и Големи Кръгли Плоски Худ?

Външен Декор на стените в стил Бохо от дърво, Плетени Кошници | Декоративна Африканска Ракита Кошница от Ратан и Водорасли за дома | Малки

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? 100% Натурален и истински африка - Ние разбираме значението на екологично чисто производство и затова гарантираме, че цялата ни декорация за дома в стил бохо, включително ротанговую кошница, не съдържа вредни химикали или пластмасаНие поръчваме нашите кръгла кошница изкусните майстори с дългогодишен опит в производство на плетени бижута ръчна изработка, като на африкански декор, декорация на стени от ратан, тъкани декор на стени и сплетен боядисани стени от естествени материали, като например морски треви, бамбук и ратан. ? Бъдете на върха на културата - Бохемски шик, стил, който включва в себе си землистые тонове и разчита основно на естествени материали, като например ракита и юта, е бързо разширяващата се ниша на домашен интериор, сравним по размер със стил фермерска къща.Нашите артисти за оформяне на стените в стил бохо решили, че е смел е черно-бяла цветове подчертават всяка богемную хол, кухня, детска, спалня вътрешната или външната страна и ще привлече вниманието към кошницата в селски стил. ? Пълен набор или комбинацията - Нашите решетки стенни кошници включват в себе си като стенен декор под формата на големи плетени кошници, така и малък стенен декор, за да допълнят всеки колекция от стенен интериор в стил бохо.Нашата колекция идеално се съчетава с други кошници от морска трева, тарелками, балетками, сервизами или друг монтиране на интериор в стил бохо, допълват кафяви тонове, които в противен случай да се сляха в едно. ? Ергономична и лесна за подвешивании - Всяка подвесная стенни кошница има линия, вплетенную отзад, и е снабден с устройство за захващане, за да можете да прекарвате повече време в подобряване на естетиката и по-малко се занимавам с монтаж.Нашите кошници в стил бохо е достатъчно здрава, за вътрешна и външна употреба, но същевременно са лесни, благодарение на естествени материали.Благодарение на своя опит, превосходящему опит на повечето занаятчии, нашите тъкачи са в състояние скреплять въжета заедно, без да се разчита на пластмасова обвивка. ?Много разнообразни - нашите стенни кошници в стил бохо не се ограничава само монтиране на гума заобикаля, тъй като нашите африкански кошници са подходящи като уникални елементи от декора кошници в селски стил.Възползвайте се от нашите кръгли стенни рисунки като чинии, мисок или тави, употребявани за представяне на плодове, месо нарязване или папских ястия.Външна Woods с гордост представя нашите клиенти широка гама от модерен и уникален домашен интериор.В нашата бохемската колекция геометрична стенни кошница се превърна в забележителна звезда, и ние вярваме, че ще е страхотно сред останалата част от вашите тъкани стенни декорации.

Други функции

Най-добри сделки