.

.

80 Бр. Инструмент за кримпване на кабелни проводници батерия LI AWG 8 6 4 Електрически върха, включително и 40 бр. Медни накрайници на батерията 40 бр. Свиване тръба с флане?

80 Бр. Инструмент за кримпване на кабелни проводници батерия LI AWG 8 6 4 Електрически върха, включително и 40 бр. Медни накрайници

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Качествени материал : накрайници за медни проводници са изработени от ултра силна материал от червена мед T2 с гладка повърхност за защита от корозия, което осигурява висока проводимост за максимално протичането на ток; Свиване на тръбата е изработена от дебела материал, който лесно се съборят, така че можете да ги прилага с увереностХуманен дизайн : нашият набор от медни накрайници е сверхпрочную конструкция, която е устойчива към въздействието на по-високите температури; Благодарение на затворена муфа накладке уши от медни проводници добре защитават електрически компоненти, батерии и кабели и ги предпазват от попадане на вода, а също така предпазват от изтичане на спойка; Освен това, нарастващото дупка висок стандарт позволява бързо да вградите тел; междувременно, ние се намалят целофан за проводник до обичайните размери, спестяване на вашето време и енергия.Полезен инструмент за кримпване на кабелни накрайници : инструмент за кримпване на кабелни накрайници от въглеродна стомана има по-дълъг срок на експлоатация, удобен захват и противоскользящую на повърхността, което ви позволява да спестите съдържание; Освен това, шестоъгълник ротационни щанци, оборудвани с технологията электроэрозионной рязане, което ги прави по-точни при използване.Широко приложение : от 6 вида обикновени накрайници от медна тел и термоусадочных тръби може да се прилага за разпределителни кутии, морски плавателни съдове, колички за голф, слънчеви панели за домашно приложение и т., Също са подходящи за автомобили, мотоциклети, лодки, електрически проводници със собствените си ръце и така нататък, Има и още функции, които ви очакват, за да разберете.Пратката включва : получавате 40 броя медни накрайници за тежки батерии и 40 броя термоусадочных тръби, само на 80 6 парчета от различни видове, а също и 1 бр. клещи инструмент; Голям брой и различни видове комбинации ще задоволят повечето от вашите нужди; И тези конектори с кольцевыми клеммами поставени в прозрачна кутия, така че могат да бъдат изпълнени на един път, а също така ще спестите на вас от евентуален риск от загуба или повреда.Забележки : Препоръчва се да се провери размера на продукта, за да сте сигурни, че това е нещо, което ви трябва.Използвайте кабел с подходящ размер за този продукт.Моля се допуска малки грешки в размери, поради ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки