.

.

Мини циркуляр, 6500 об/мин Електрически Компактен циркуляр за Употреба за Лазерно рязане, Трион с дръжка и 3 Остриета за рязане на Дърво, PVC, Метал, Плиточного пластмас?

Мини циркуляр, 6500 об/мин Електрически Компактен циркуляр за Употреба за Лазерно рязане, Трион с дръжка и 3 Остриета за рязане

BGN 30.49

Брой продукти
На склад

[Мощен двигател] Благодарение на двигателя с мощност 4 Ампер скорост на рязане циркуляр може да достигне до 6500 об/мин, 3 остриета, изработени от различни материали може да се обърне за рязане на различни материали като дърво, PVC, алуминий, метал и тръби [Ергономичен дизайн] Тегло мини циркуляр е само 4,1 килограма, компактен и лек дизайн, снабден с мека гумена дръжка, управление с една ръка няма да доведе до умора, което ще ви осигури по-комфортно използване. [Функция на сигурността], Разработен с дупка за премахване на прах и шнорхел, които може да се съедини към пылесосу, за да създадете чиста работна среда и да се избегне вдишването на дървесен прах. [Точна и регулируема дълбочина на рязане] Мини-трион с лазер, който може да продължи да се намали права линия, а тази линия позволява лесно да се изпълняват прецизно рязане.Лесно инсталиране лост глубиномера за регулиране на дълбочината на рязане в диапазона 0-27 mm (1-1/16 "). [Mailto включва] 1 х мини циркуляр, 2 х 24 Т TCT ножа, 2 х 44 Т HSS острието, 2 х диамантен нож, 1 х шестостенния ключ, 1 х мащабна линийка, 1 х пылеотводная тръба, 1 х ръководство за потребителя 1 х чанта за съхранение. [Мощен двигател] Благодарение на двигателя с мощност 4 Ампер скорост на рязане циркуляр може да достигне до 6500 об/мин, 3 остриета, изработени от различни материали може да се обърне за рязане на различни материали като дърво, PVC, алуминий, метал и тръби. [Ергономичен дизайн] Тегло мини циркуляр е само 4,1 килограма, компактен и лек дизайн, снабден с мека гумена дръжка, управление с една ръка няма да доведе до умора, което ще ви осигури по-комфортно използване. [Функция на сигурността], Разработен с дупка за премахване на прах и шнорхел, които може да се съедини към пылесосу, за да създадете чиста работна среда и да се избегне вдишването на дървесен прах. [Точна и регулируема дълбочина на рязане] Мини-трион с лазер, който може да продължи да се намали права линия, а тази линия позволява лесно да се изпълняват прецизно рязане.Лесно инсталиране лост глубиномера за регулиране на дълбочината на рязане в диапазона 0-27 mm (1-1/16 "). [Mailto включва] 1 х мини циркуляр, 2 х 24 Т TCT ножа, 2 х 44 Т HSS острието, 2 х диамантен нож, 1 х шестостенния ключ, 1 х мащабна линийка, 1 х пылеотводная тръба, 1 х ръководство за потребителя 1 х чанта за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки