.

.

Тежка закачалка за дрехи Warooma, Стабилна Метална закачалка за дрехи, Модни закачалка за дрехи, Бърз монтаж, за вътрешна и външна употреба (Размер: 150 см х 147 см)

Тежка закачалка за дрехи Warooma, Стабилна Метална закачалка за дрехи, Модни закачалка за дрехи, Бърз монтаж, за вътрешна и външна

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

★ Устойчива закачалка : Многофункционална подови закачалка за дрехи, изработена в минималистичном дизайн в европейски стил, материал хлебна въглеродна стомана и технологии, нано-печене лакЛипсата на ръжда, корозионна устойчивост, изключително здрава опора, я не лесно да се разстрои. ★ Място за съхранение : Нашите закачалки са с голям капацитет и могат да бъдат окачени.В крайна дизайн за съхранение, отстрани може да закачите чантата си, не само за домашен текстил, но и е подходящ за продажба на дребно на текстил за да отговори на търговски нужди. ★ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал : Закачалка изработена от утолщенного материал от въглеродна стомана и са изложени на трислойна боядисване.Заварена конструкция е стабилна и трайна, има висока носеща способност. ★ Прегради : На долния рафт предвидено е място за обувки, чанти и кутии за съхранение.Ние сме оборудвани с всички инструменти и уреди, които лесно могат да бъдат инсталирани на един човек. ★ Широко се използва : закачалки за дрехи можете да използвате в спалните, магазини за дрехи, молове, на балконите и т., те са лесни за използване и преместване в помещения и на улицата. ★★★ Висококачествена многофункционална закачалка за дрехи в европейския стилеособенности закачалки : * Използва здрав материал въглеродна стомана с покритие от нано-емайл. * Няма ръжда, устойчив на корозия, много здрава опора, я не лесно да се разстрои * Подходящ не само за дома, но и за продажба на дребно на текстил и търговска употреба * Гладка куки от двете страни се използват за закрепване на чанти, шапки, дрехи и т. * Конструкцията на долната част на рафтовете предоставя място за обувки, чанти и кутии за хранеНияособенности закачалки : Име : закачалка за палто Цвят : злато Материал : въглеродна стомана Процеса : процес на нанасяне на лак за печене Опаковъчен лист : 1 * закачалки и аксесоари.

Други функции

Най-добри сделки