.

.

6 Опаковки Косата на Богинята на една Кука, 22-цолови Къдрава Изкуствена Коса, плетене на една Кука, Предварително Зацикленные Косата на една Кука За черни Жени, Речн?

6 Опаковки Косата на Богинята на една Кука, 22-цолови Къдрава Изкуствена Коса, плетене на една Кука, Предварително Зацикленные

BGN 22.93

Брой продукти
На склад

1 【Материал за коса】 : Косата за плетене на една кука Godddess Locs, коса за плетене на една кука River locs, изработени от 100% висококачествен синтетични влакна kekalon с ниска температура на топла вода, лесно поддающегося обработка.Хипитата Locs изглеждаше сладък.Много еластични и пълни. 【Стил бохо】 : Изкуствени къдрици богиня, свързани с кука, къдрици хипи стил бохо. В сравнение с локонами богиня, нови къдрици богиня, свързани с кука, с къдрава клонки в средата на косата, да изглежда по-съблазнително и секси.Ще ви даде Нов Очарователен вид. 【Размер и цвят 】 : на Разположение 5 цвята : 1Б, T1 B/27, T1 B/30, T2 #/350, TBUG (цвят е ярък и не изглеждаше съмнително). Размер : 14 инча, 18 инча, 22 инча. 20 направления в опаковка, 6 опаковки в партидата (6 опаковки Goddess Locs достатъчно, за да е пълна главата. 【За продукта 】: Във връзка с проблема суха и заплитане на косата, за която съобщават много клиенти, ние направихме цялостна модернизация на продукта, косата не спутываются, текстурата е мека и не е груб.Вземете пенящийся закрепляющий пяна и нанесете достатъчно количество върху цялата коса, особено на косата под врата (коси най-много се заплете в задната част на главата, натирая ризи), както и значително намаляване на завивание и объркването. 【Предимство на косата】 : Goddess Locs самоделни плетене Косата е предварително зацикленные къдрици с регулируема линия, им е много лесно да се създаде или да се премахне, да се поддържат лесно стил, подходящ както за индивидуална, така и за косичковой стайлинг.River Locs е много мек. "Трябва да се опитате нов и сложен River locs!Иновация extra hair създава запомнящ се дизайн, който е трудно да се следват, като се подбере всичко необходимо внимание ".Тип прическа : Нови изкуствени къдрици, свързани с кука, косата goddess locs, свързани с кука, с две къдрава кичури в средата и в краищата на косата boho river locs, свързани с кука.Материал на косата : висококачествено синтетично влакно.Дължина на косата : 14 см/18 см/ 22 инча.Размер на косата : 1 B/ T27/ T30/ TBUG / T2 #/ 350. Случаи : Ежедневно използване, партията Хелоуин, cosplay и по всяко време, когато ви харесва да демонстрира своето очарование. косата на богинята, заплетенные на една кука, ви правят по-чаровна, вие ще получите много комплименти.

Други функции

Най-добри сделки