.

.

AHFAM Скрубер за Краката Ексфолиращ Супер Мека Грижа За кожата Аксесоари за Баня Отшелушивающая Гъба За Баня за Пречистване на Подложка За тялото Скрубер Четки За Ду?

AHFAM Скрубер за Краката Ексфолиращ Супер Мека Грижа За кожата Аксесоари за Баня Отшелушивающая Гъба За Баня за Пречистване на Подложка За

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

❤ Малък и лек, мек при контакт с вода, сухо при отжимании, лесно схватывается ❤ Текстурный дизайн може да е ефективно за облекчаване на умора и удобно тяло. ❤ Тя е гъста, за многократна употреба и изпълнена с мехурчета. ❤ Мек на допир, лесно се износва, не е деформиран и има силна еластичност. ❤ На повърхността е гладка и фина, с тънка бода, я да е лесно да се деформира. ❤ Малък и лек, мек при контакт с вода, сухо при отжимании, лесно схватывается. ❤ Текстурный дизайн може да е ефективно за облекчаване на умора и удобно тяло. ❤ Тя е гъста, за многократна употреба и изпълнена с мехурчета. ❤ Мек на допир, лесно се износва, не е деформиран и има силна еластичност. ❤ На повърхността е гладка и фина, с тънка бода, я да е лесно да се деформира.Приложимо обект : Общ материал : PVC Количество : 1 бр. Цвят : бял, сив, розов, светло син Категория на продукта : топчета за вана/кърпи за баня/ баня на цветя е идеален за употреба върху лицето, врата, ръцете, мишниците, краката и много други неща, подходящи за мъже, жени и всички.

Други функции

Най-добри сделки