.

.

Кофа за боклук SISWIM 12Л Домашно Кухненско кофа за Боклук От Неръждаема Стомана За Хол, Офис, Кръгла кофа за Боклук С Ножным на горивото, кофа за Боклук (Цвят: златен)

Кофа за боклук SISWIM 12Л Домашно Кухненско кофа за Боклук От Неръждаема Стомана За Хол, Офис, Кръгла кофа за Боклук С Ножным

BGN 23.94

Брой продукти
На склад

Предпочитан здрав материал, лесен за съхранение, здрав и издръжлив качество на изработка, подходящ за поставяне навсякъде в стаите или в градината Външен багажника от неръждаема стомана, изработен от вътрешния багажника от полипропилен, който е здрав. От двете страни на боклуци кофи има дръжки, които е по-удобно и по-бързо се движат. Метални педали, здрави и износоустойчиви. Стягане е добра, санитарен възел и може да се ползва, и той не се страхува от проникване на вода.Предпочитан здрав материал, лесен за съхранение, здрав и издръжлив качество на изработка, подходящ за поставяне навсякъде в стаите или в градината. Външен багажника от неръждаема стомана, изработен от вътрешния багажника от полипропилен, който е здрав. От двете страни на боклуци кофи има дръжки, които е по-удобно и по-бързо се движат. Метални педали, здрави и износоустойчиви. Стягане е добра, санитарен възел и може да се ползва, и той не се страхува от проникване на вода.Много творчески и практически.Няма да отнеме твърде много място.Кухненска кофа за боклук Вътрешен кофа за боклук Кошче за отпадъци, Подходящи за дома, заведението, баня, офисаименование на продукта : кошница за боклук Капацитет : 12 Лматериал : неръждаема стомана + ррразмер : 25*33 * 42 см/9.53 Опаковъчен списък : 1 * кофи за боклук забележки : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. В този продукт няма други теми, освен боклуци кофи за снимки. Размерите се измерват ръчно.Може да има малки различия, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

Други функции

Най-добри сделки