.

.

Магнитни мигли с подводкой за очите за Многократна употреба фалшиви мигли, 7 Двойки магнитни миглите с различен стил, най-8D и 3D изглед, с апликатор за лепило не се из?

Магнитни мигли с подводкой за очите за Многократна употреба фалшиви мигли, 7 Двойки магнитни миглите с различен стил, най-8D

BGN 60.33

Брой продукти
На склад

【7 двойки многократно миглите】 7 двойки многократно миглите различни стилове ще отговорят на вашите различни нужди във всички случаи на живота, като работа, срещи, партита, сватби и т, Тъй като фалшиви мигли за многократна употреба и при подходящи грижи, можете да ги използвате многократно. 【Приятелски настроен към Новодошлите】Всичко, което трябва да направите, е да магнитна молив за очи, както и всяка друга течна молив за очи, а след това залепят магнитни мигли точно върху него.Магнитна fimbria бързо прикрепится до това място, където и да нанесете молив за очи.Никакъв хаос!Без стрес!Просто така, просто. 【Никога не се смущава】 Нашият нов комплект за изграждане на магнитни миглите е изработен от новата течност, която действа като магнит, а не като лепило или лепкава течност.Нашата течна очна линия е с подобрена формула, тя съдържа повече магнитни частици, отколкото повечето други групи магнитни миглите и подводок за очите.Те могат да пролежать повече от 24 часа и не ще паднат, докато не сте ги махнали. 【Удобни и ръчно изработени】 Нашите магнитни миглите са изработени от ультрамягкого влакна, които са ръчно изработени.Миглите са наистина меки и лесно, удобно да ги носят, те няма да натовари очите си. 【Водоустойчив и защитен от пот】 Магнитна течна очна линия с водоустойчив и защитен от пот формула.Миглите не отпадат, независимо от това, бегаете вие или плуват, че ще ви позволи да се насладите на красива гледка, по всяко време и на всяко място.

Други функции

Най-добри сделки