.

.

Комплекти кухненски постелки FRAMICS за фермерска къща, 2 броя, Мини Кухненски Подложки, Моющийся Удобна Подложка за изправяне, Меки Кухненски Постелки и на пешеходна ?

Комплекти кухненски постелки FRAMICS за фермерска къща, 2 броя, Мини Кухненски Подложки, Моющийся Удобна Подложка за изправяне,

BGN 36.21

Брой продукти
На склад

Експерти в областта на дизайна и производството на стоки за домаFRAMICS се стреми да създаде висококачествени декорация за дома.Предлага се в различни стилове и размери.Добавят повече живот във вашия дом - това е нашата цел.Кухненски подложки FRAMICS са минималистични, но класически вид, който е подходящ за всеки атмосфера и несъмнено ще подобри вашия начин на живот. ✅Анти-умора и комфорт : Комплекти кухненски постелки farmhouse от 2 теми имат мека и дебела губчатую подплата с дебелина 0,4 инча, който осигурява удобна подкрепа, като помага за подобряване на кръвообращението и стойка.Комплекти кухненски стелки и пътеки ще възглавница на вашите стъпалата, коленете, гърба и ставите, за облекчаване на умора и болка.Чудесно за тези, които имат болка на краката и гърба, които не могат да стоят на твърди пода. ✅МАТЕРИАЛ и мини Кухненски изработена от холандски кадифе, добре впитывающего влагата и приятен за кожата.Висококачествени материали гарантира, че подложки запазват формата си дори и при продължително и интензивно използване.Нескользящие кухненски постелки изработени от войлочного пластмаса с остри облегалка и уникален дизайн със скосени ръбове за увеличаване на триенето, предотвратяване на подхлъзване или спотыкания, като по този начин повишаване на сигурността. ✅ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Нашите кухненски тепиха 2 бр. лесни за почистване.Просто премахнете праха от килима с прахосмукачка или избършете петната влажна кърпа или гъба, и мат ще изглежда като нова.Мек кухненски мат срещу умора, не избледняват и не се деформират след многократно почистване.Високото качество осигурява дълъг живот. ✅ИДЕАЛНИ размери : РАЗМЕРИ на кухненски постелки за пода съставляват 17 "x 47" и 17 "x 30", дебелина на двата е с 0,4 инча (10 мм).Тези два идеални размери ги правят подходящи за повечето кухненските зони са с мивки.Елегантен и стилен кафяв модел с вдъхновяващи цитати, подходящ за всеки кухненски интериор.В зависимост от вашите нужди, мек кухненски подложка може да се използва самостоятелно или в комбинация, за да отговори на различните нужди. ✅ГЪВКАВ ИНТЕРИОР за ДОМА : Удобна подложка за разходки, подходящи за различни повърхности (дърво, керамика, ламинат, мрамор, бетон и т.Уникален дизайн с ниско дрямка гарантира, че вратата няма да се заяжда.Комплект кухненски постелки в фермерска къща осигурява много голяма площ за настаняване в пералнята, кухнята, офиса, фермерска къща, мивката или в друг помещения с тежък трафик или на открито.

Други функции

Най-добри сделки