.

.

0,5 Игла за плетене на дредов - 0,5 мм и Игла за плетене на дредов 3 бр./компл. Loc Игла за плетене на дредов Loc Инструмент за тъкат игли за плетене дредов (1 кука, 2 куки, 3 кук?

0,5 Игла за плетене на дредов - 0,5 мм и Игла за плетене на дредов 3 бр./компл. Loc Игла за плетене на дредов Loc Инструмент за тъкат игли

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Идеален е за фиксиране на дредовИма три куки за плетене на една кука, 1 бр. единична игла, 1 бр. двойна игла, 1 бр.Материал : Естествен бамбук.Много е гладка на пипане, и е по-лесно метални игли.Игла за дредов лесно се повреждат при транспортиране, ако откриете, че тя е дефектна, когато получите игла за дредов, моля, веднага се свържете с нас.Alileader - професионален доставчик на средства за коса.Създадена през 2012 година. В продължение На много години ние сме ангажирани в производство на перуки и аксесоари, професионални дизайнери разработват и използват висококачествени материали и съвременни технологии за производството на изделия.Нашата цел е да се избират добри продукти за клиенти.Всъщност, американците се доверяват на нашите продукти.Безопасността, удобството, модата и красотата.

Други функции

Най-добри сделки