.

.

Купи Творчески 3D Свежи Растения, Пъстри Цветя, Стикер за стена, Подвижни Стикери за стена със Зелена Трева и една Пеперуда, Направи си САМ, Селска Цветен Декор за мом

Купи Творчески 3D Свежи Растения, Пъстри Цветя, Стикер за стена, Подвижни Стикери за стена със Зелена Трева и една Пеперуда, Направи

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ЛЕСНО се почиства И е ЗАЛЕПЕН : Етикети с растения на стената може да се прилага за повечето гладки, плоски, сухи и чисти повърхности, които много лесно се залепят или премахване; просто махнете ги, след това залепете на правилните места; След тях не остава следи, и тези етикети могат дълго да стоят, не осыпаясьНе е подходяща за мръсна или грапава повърхност.Материал : PVC Материал, нетоксичен, защита на околната среда.Добавете обстановка, без боя.Даде толкова много любов, щастие, както и комплименти от гостите си.Идва с 2 листа с размери 12 х 36 см, а крайният размер : 23 х 43 инча.ВИСОКО КАЧЕСТВО, който е РАЗРАБОТЕН от ИЛЛЮСТРАТОРАМИ Buiory – нашите стикери са проектирани внимателно от нашия екип от талантливи художници и изпълнени с най-качествени и на достъпни цени.Уверете се, че повърхността на стената е гладка, чиста, суха и без прах.При премахването на стикери за стена можете да нагрява лепилото с помощта на сешоар, а след това с помощта на нож внимателно повдигнете ъгъл на етикети и бавно отклеить си.Тъй като начин за опаковки - roll, можете да се развивам и да разпери стикер след получаването й и сложи в нея нещо, за да го известно време остава плоска, което ще улесни нейното приклеивание.Ако не сте доволни от покупката си, или имате някакви проблеми при инсталирането, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим и помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа.Параметри : Материал : PVC/винил Цвят : многоцветен Опаковка : в т. листа Размер на всеки лист : 12 " x 36 см Размери на крайния размер са посочени на картинката. (само за справка) Функции : 1. Лесно се нанася, подвижна, здрав, устойчивост на натиск, устойчивост на удар и водоустойчив.It може да се прилагат на всяка гладка, чиста и суха повърхност на стени, плочки, стъкло, мебели и т. НЕ са подходящи за мръсни или неравни повърхности. Подвижна, роуминг, не оставляющий следи и лепкави следи.Просто махнете отметката от тази отличителна стикер на стената от субстрата и я залепете на стената.Инструкции : за да Изберете по-гладка, чиста и суха повърхност.Премахване на етикети с лист от една за друга. -Махнете стикер с лист и внимателно я залепете върху избраната от вас повърхност за декориране.Можете да следвате инструкциите върху картинката, или да шият снимки в зависимост от вашите предпочитания.

Други функции

Material:
PVC/Vinyl
Color:
Multicolor
Package:
Including 2 piece of sheets
Each Sheet Size:
12inch x 36inch
The dimensions of finish size are in the picture. (for reference only):
Features:
1.Easy to apply, removable, durable, pressure resistance, shock resistance, waterproof.:
2.It can be applied to any smooth , clean and dry surface of walls, tiles, glass, furniture, etc. NOT suitable for dirty or rough surface.:
3.Removable, Repositionable without leaving marks & sticky residue. Just peel this delicate wall decal from the backing, and stick it on the wall.:
Instructions:
-Choose a smooth, clean and dry surface. Peel the stickers from the sheet one by one.:
-Peel off the sticker from the sheet and carefully paste it on the surface of your choice to be decorated. You can follow the steps in the picture, or you can stitch pictures according to your preferences.:
-If for any reason you choose to remove your decals, they can be lifted and peeled away easily, without leaving any residue or sticky mess and without the need for redecorating! :
Please Note:
1.Ensure the surface is smooth, do not stick on the rough or uneven surface.:
2.Choose the place you want to apply, clean up the ash and grease, keep it dry and clean.:
3.Due to manual measurement, a measurement error of 1-3cm is allowed within the normal range.:
4.Due to factors such as lighting effects and the brightness/contrast settings of the monitor, the color tone of the website photos and actual items may be slightly different. Thanks for your understanding!:
Най-добри сделки