.

.

HUTVD # Подложки за изпотяване в областта на мишниците 12 Тампони за изпотяване в подмишниците за мъже и жени, лопатки за потни жени Леки и дишащи, удобни и без мирис (Бя?

HUTVD Подложки за изпотяване в областта на мишниците 12 Тампони за изпотяване в подмишниците за мъже и жени, лопатки за потни жени Леки

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Жените и Women】Това е просто най-добрата!Подходящ за повечето типове кожа, гипоаллергененНеутрален Дизайн, Ароматизирани материали Дават отговор и на това, и на други. 【Грижовен подарък】 Това ще бъде много добре обмислен подарък, който задължително трябва да бъде у дома.Супер мек и Супер Тънки.Лек и портативен, това е почти .За еднократна употреба, нашите уплътнители за пот Проектирани толкова незабелязано, че Никой не може да види, и те са толкова удобни, че можете да забравите, че ги носите. 【Функция】 Абсорбира потта под мишниците.Поддържа под мишниците чисти и сухи през целия ден. 【Гаранция за качество】 Потните подложки за подмишниците е много ефективен, дишащи, абсорбиращи влагата и лепкава, но не оставят следи.Всяка кутия съдържа 12 тампони, и всяка уплътнение за пот Опаковани индивидуално за по-дълъг период на употреба.Нанасяйте върху тениски, ризи, Церемониален ризи и почти Всяка Първият слой дрехи (но не на вълнени изделия). 【Премиум качество】 В съчетание с висококачествените материи от микрофибър нашите уплътнители за пот е много ефективен, дишащи, абсорбиращи влагата и лепкава, но при това да не оставят следи. 【Жените и Women】Това е просто най-добрата!Подходящ за повечето типове кожа, гипоаллергенен.Неутрален Дизайн, Ароматизирани материали Дават отговор и на това, и на други. 【Грижовен подарък】 Това ще бъде много добре обмислен подарък, който задължително трябва да бъде у дома.Супер мек и Супер Тънки.Лек и портативен, това е почти .За еднократна употреба, нашите уплътнители за пот Проектирани толкова незабелязано, че Никой не може да види, и те са толкова удобни, че можете да забравите, че ги носите. 【Функция】 Абсорбира потта под мишниците.Поддържа под мишниците чисти и сухи през целия ден. 【Гаранция за качество】 Потните подложки за подмишниците е много ефективен, дишащи, абсорбиращи влагата и лепкава, но не оставят следи.Всяка кутия съдържа 12 тампони, и всяка уплътнение за пот Опаковани индивидуално за по-дълъг период на употреба.Нанасяйте върху тениски, ризи, Церемониален ризи и почти Всяка Първият слой дрехи (но не на вълнени изделия). 【Премиум качество】 В съчетание с висококачествените материи от микрофибър нашите уплътнители за пот е много ефективен, дишащи, абсорбиращи влагата и лепкава, но при това да не оставят следи.

Други функции

Най-добри сделки