.

.

Набор от Дыроколов 3-в-1, Дървообработващи Пробивна Локатор От Алуминиева Сплав, Набор от Ръководства За пробиване, Инструменти Направи си Сам, Аксесоари За Инструм?

Набор от Дыроколов 3-в-1, Дървообработващи Пробивна Локатор От Алуминиева Сплав, Набор от Ръководства За пробиване, Инструменти Направи

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Изработена от висококачествена алуминиева сплав с обработени така, за да се придаде трайностИдва с сверлами и бутилка отварачка за дупки в дървото за проделывания дупки с различни размери.Снабден с регулируема въртяща се дръжка за монтиране на дървени дъски с различна дебелина.Повърхността на анодирована за подобряване на устойчивостта на износване, което гарантира дълъг срок на експлоатация.Този набор от дыроколов 3 в 1 се отличава с висока твърдост и якост, устойчив на абразия много. Изработена от висококачествена алуминиева сплав с добро качество с обработени така за трайност 2. Идва с сверлами и бутилка отварачка за дупки в дървото за проделывания дупки с различни размери 3. Снабден с регулируема въртяща се дръжка за монтаж под различна дебелина за дървени дъски 4. Повърхността на анодирована за подобряване на устойчивостта на износване, което гарантира дълъг срок на експлоатация 5. Този набор от перфораторов 3 в 1 се отличава с висока твърдост и якост, устойчив на абразия много Параметри : Тип на продукта : Комплект перфораторов 3 в 1-Спецификация : 08350-S Материал : Алуминиева сплав Обработка на повърхността : анодиране Област на приложение : домакински Размер на свредло : прибл. 8 мм / 0,3 инча, прибл. 10 мм / 0,4 инча, прибл.6 инча Размер дюбеля : прибл.3 инча Осъществяване Списък : 1 х 08350-S Дисков дюбельный перфоратор 1 х 08600 punch 1 х Отварачка за отвори 2 х Тренировка-3 х Дюбел 4 х Распорное пръстен 5 х винт 20 х Дървена котва 2 х Сверлильная втулка 1 х Шестостенния ключ 10 х Вградени детайли 10 х Эксцентриковая гайка 10 х ножа за удар.

Други функции

Най-добри сделки