.

.

Комплект дръжки на предните врати, Външна Врата копчето за ключ/парола за Автоматично заключване, Дигитална Система за заключване на вратите с клавиатура, Автомат?

Комплект дръжки на предните врати, Външна Врата копчето за ключ/парола за Автоматично заключване, Дигитална Система за заключване на вратите

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Забележка : Стандартната подготовка врати 2-1/8"Подготовка на врати и 5" От центъра до центъра. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Администраторът на Система за заключване на вратите, предназначени за използване във всички типове врати с высококлассным външния си вид.Осветление ви позволява да въвеждате пароли по-удобно, дори и в тъмното. 【Заключване за влизане без ключ 】 Умен замъка 3 в 1 : код за достъп + IC карта + резервни ключове.Няколко начина за достъп без ключ, която ви харесва, им е по-лесно и по-бързо отключи, да се занимавам с ключовете.Ако сте забравили да поставите ключа в пръстен, пригответе Скритото отвор за ключ, за да го отключите. 【 Висококачествени материали】 За разлика от други обикновени брави, нашият електронно заключване е изработена от здрава сплав с : висока надеждност / устойчивост на надраскване / прах /корозия.Точно конструкция передаточного механизъм, по-плавно действие и по-ниско ниво на шум.Вратата лост за врата с лявата, така и с дясната дръжка.за вашата входна врата, врати, спални, врати, офис и гараж. 【АНГАЖИМЕНТ за КАЧЕСТВО на HYDIKEYII】 Ние стоим зад качеството на нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме 30-дневен парите и доживотна гаранция. 100% Гаранция за удовлетворение от безрискови пазаруване!. 【Лесна инсталация】 Автоматично заключване на вратите с клавиатура и дръжка подходяща за врати с дебелина от 1-3 /8" до 2-1/ 8" (от 35 до 55 мм).Регулируема горна : от 2-3/8 инча до 2-3/4 инча (от 60 до 70 мм).система за заключване на вратите без ключ лесно да се установи с помощта на отвертка (включена в комплект) за кратко време, просто като следвате ръководството за потребителя или кратко видео за монтаж.r и по-бързо отключи, да се занимавам с ключовете.Ако сте забравили да поставите ключа в пръстен, пригответе скритото отвор за ключ, за отпирания. Забележка : Стандартна врата подготовка 2-1/8".Подготовка на врати и 5" От центъра до центъра. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Администраторът на Система за заключване на вратите, предназначени за използване във всички типове врати с высококлассным външния си вид.Осветление ви позволява да въвеждате пароли по-удобно, дори и в тъмното. 【Заключване за влизане без ключ 】 Умен замъка 3 в 1 : код за достъп + IC карта + резервни ключове.Няколко начина за достъп без ключ, която ви харесва, им е по-лесно и по-бързо отключи, да се занимавам с ключовете.

Други функции

Най-добри сделки