.

.

600 бр. Сини Копчета от Смола, за Ръкоделието, Смесени Копчета на цветовете на Океана, Основни Копчета с 2 и 4 Дупки за Бродерия, Шиене, ръчно рисувани копчета, 0,24 инча ~ ?

600 бр. Сини Копчета от Смола, за Ръкоделието, Смесени Копчета на цветовете на Океана, Основни Копчета с 2 и 4 Дупки за Бродерия, Шиене,

BGN 3.79

Брой продукти
На склад

【КОПЧЕТА от смола】 : Нашите бутоните са изработени от здрава смола материал на повърхността е много гладка след полиране, това няма да навреди на ръцете, по-дълъг живот и дълголетие 【КОПЧЕТА за шиене】 : Нашите копчета - големите копчета за шиене, които включват в себе си огромно разнообразие от копчета с 2 и 4 дупки с различни цветове и шарки, вие със сигурност ще намерите подходящия бутон за своите дрехи. ✿【Аксесоари за diy】 : Това са идеални аксесоари ръчна изработка, използвайте въображението си, за да се комбинират, за да събираш, нанизывать заедно, за да направи модел на копчета, накити ръчна изработка. 【【СИНИ КОПЧЕТА】 : Ако ви харесва много, син цвят, нашия набор от сини копчета за вас!Съдържа бутони с различни нюанси на синьото, за да отговори на вашите нужди за различни цели. 【【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : Можете да дадете готов поделку семейството и приятелите си, това определено е уникален подарък и творение, на вашия приятел, тя ще се хареса. 【КОПЧЕТА от смола】 : Нашите бутоните са изработени от здрава смола материал на повърхността е много гладка след полиране, това няма да навреди на ръцете, по-дълъг живот и дълголетие. 【КОПЧЕТА за шиене】 : Нашите копчета - големите копчета за шиене, които включват в себе си огромно разнообразие от копчета с 2 и 4 дупки с различни цветове и шарки, вие със сигурност ще намерите подходящия бутон за своите дрехи. ✿【Аксесоари за diy】 : Това са идеални аксесоари ръчна изработка, използвайте въображението си, за да се комбинират, за да събираш, нанизывать заедно, за да направи модел на копчета, накити ръчна изработка. 【【СИНИ КОПЧЕТА】 : Ако ви харесва много, син цвят, нашия набор от сини копчета за вас!Съдържа бутони с различни нюанси на синьото, за да отговори на вашите нужди за различни цели. 【【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : Можете да дадете готов поделку семейството и приятелите си, това определено е уникален подарък и творение, на вашия приятел, тя ще се хареса.

Други функции

Най-добри сделки