.

.

Монтиране на стена За дъска за гладене DB, Монтиране на стена за дъска за гладене с рафт, на Метална стойка за ютия, Монтиране на стена с Голяма Дървена Кошница за съх?

Монтиране на стена За дъска за гладене DB, Монтиране на стена за дъска за гладене с рафт, на Метална стойка за ютия, Монтиране на стена

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Актуализиран черна метална рамка за Т-образна и Y-образна крака】 Монтиране на стена за закачалки за дъска за гладене DB Dorvey Beauty, изработени от дебел черен железен материал с 6 насечками за закрепване на дъска за гладене Y-образна крачета с различни размери Дървена панел в селски стил и подвижни куки, достатъчно широки и дебели, за да задържат Т-образна дъска за гладене и аксесоари в пералня. 【Спестяване на пространство】 Монтиране на стена за дъска за гладене за гладене и пособия за гладене на дрехи, събрани в дървена кошница. 【Уникален дизайн】 Разработен специален отдел, така че рама закачалки за дъска за гладене има красива, вертикална дъга и лесно я губят от форми, от други тънки хоризонтални закачалки за дъска за гладене. 【Лесна инсталация】дъска, прикрепена на стената на дървена основа, закрепленном на количката, поставете я в продължение на няколко минути, като следвате инструкциите. 【За обслужване на клиенти】 поради монтиране на стена на притежателя дъска за гладене, направен ръчно от човека, може би, има някаква малка грешка.Всички проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание, ще заменим за вас нов продукт или ще ви възстановим парите, за да ви помогне да реши тези проблеми. Каква е функцията за монтиране на стена закачалка за дъска за гладене?.Организирана дъска и други принадлежности за пране.Декор в коридора за съхранение на училищната чанта, чадър или други тежки неща, както и на растения като плаващи рафтове.Виси в банята за съхранение на четки за зъби, шампоан, гел за душ или други аксесоари за баня. Защо да изберете монтиране на стена дъска за гладене DB Dorvey Beauty?.Актуализация на железни куки : След продължително проучване на пазара, стигнахме до заключението, че куки трябва да бъде по-широк и по-дебел, така че ние увеличихме ширина до 2 см, а дебелината - до 2 мм. Актуализация желязна дограма : Вертикална стоманена рама може да бъде по-силен от гражданите.Така че му е трудно да се направи не по форма.Dorvey beauty се стреми да подобри начало декор и да направите живота си по-комфортен за сметка на организацията. Какъв е размерът на закачалки за дъска за гладене?. Размер : Размер на количката е 12,7 "x 6.3 на" x 2,6", с обща височина куки - 6". Съдържание на пакета : държач за гладене, 2 подвижни куки и необходимо оборудване.

Други функции

Най-добри сделки