.

.

GANAZONO Начало Декор Смесени Модели на Дървета Миниатюрни Дървета Жп Влак Дървета Модели, Диорами Дървета Природа Бор Архитектура Дървета за направи си САМ Украса Пе?

GANAZONO Начало Декор Смесени Модели на Дървета Миниатюрни Дървета Жп Влак Дървета Модели, Диорами Дървета Природа Бор Архитектура

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

?Декор модели дърво е лека и може да бъде лесно поставен и преместен ? Отличен за декорация на микро-пейзаж, лесно да го превърне в един чудесен свят. ? Изящна изработка ще ви гарантира по-дълъг живот и деликатни подробности. ?С глоба изработка, изглежда красиво и елегантно, с приятен интериор за вашия дом. ?Можете да използвате за декорация, за украса на вашия дом, градина, пясък, масички и т., Описание Това е украса за озеленяване.Изработен е от пластмаса и е проектиран във формата на дърво, изящна изработка и перфектен външен вид осигуряват популярност.Може да се използва като вътрешна и външна декорация, също може да се използва като декор сладкиш на масата.Характеристики Материал : пластмаса Размер : 5. 39in - Цвят : зелен.Пакетът включва 40 x модели на дървета.

Други функции

Най-добри сделки