.

.

Homoyoyo Box Пластмасови Чекмеджета За Съхранение на Организатор за Гардероба Органайзер за Мини-Хладилник Caddy Контейнери за съхранение на продукти за Хладилник Над Шк?

Homoyoyo Box Пластмасови Чекмеджета За Съхранение на Организатор за Гардероба Органайзер за Мини-Хладилник Caddy Контейнери

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Домашен любимецОрганайзер за прибори за хранене : На задната стена на тази кутия за съхранение има две здрави куки, които са изключително трайни и им е трудно да го пуснете.Пластмасова кутия за съхранение : ?? Кошница за съхранение за кухня, килер или баня, подвешиваемая отвън или вътре в рамката рафтове.Кутия за съхранение на прибори за хранене : Тази кутия за съхранение е направена от висококачествен и дебело PET материал, който лесно се раздели.Поставка за съхранение на над шкафа : органайзер за подправки в широк спектър от приложения.Това може да е в кухнята, в спалнята, банята, офиса,.Кухненски калъф за съхранение : ?? Калъф за съхранение за домашно кухненско организатор Пластмасова кутия за съхранение на Врата организатор за гардероба органайзер за баня държач за съхранение в банята Прозрачна кутия за съхранение.Осъществяване на списък 1 x Висящ кутия за съхранение Характеристики -Размер : 38,50 X9,50 X9,50 см. / 15,13 X3,73 X3 окачен кутия за съхранение. -Материал : Органайзер за подправки за домашни любимци -Цвят : Прозрачна кутия за съхранение с множество офиси -Кутия за съхранение е изработен от висококачествен PET, който лесно се поддава на пожелтению и стареене кухненски принадлежности. -Този калъф за съхранение подвешивается и не отнема място в настенном кутия за съхранение на тезгяха. -Този контейнер е достатъчно здрав, за да побере бутилката със сос определено тегло или съставки над организатора на гардероба. -Скоростната си широко отворени, така че да можете лесно да поставите предмети вътре кухненско организатор. -Може да е в кухнята, в спалнята, офиса, банята и други пластмасови кутии за съхранение.Описание на продукта Практичен органайзер Можете да го инсталирате на вратата на килера и постави в него малки кухненски инструменти. кутия за съхранение с няколко отделения Това е висящ шкаф за съхранение на страничната врата на гардероба.пластмасов органайзер за прибори за хранене Смятате ли, че вашите рафтове прекалено затрупана с?След това можете да опитате този кухненски органайзер. прозрачен държач за съхранение, като по този начин си плотове са чисти и спретнати.

Други функции

Най-добри сделки