.

.

UOMNY Kids Одеяло за деца - Меко Одеало за детско креватче, юргани за момчета и момичета, Памук, 36 x 48, 1 опаковка, Одеяла за бебешко креватче, Детско одеало, Лека (Дъга)

UOMNY Kids Одеяло за деца - Меко Одеало за детско креватче, юргани за момчета и момичета, Памук, 36 x 48, 1 опаковка, Одеяла за бебешко

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

100% памук 【ВИСОКО качество】 Това одеяло от чист памук ще безтегловно, мек, добър и удобен за кожата на бебето. 【ЛЕСЕН за】 Утяжеленные одеяла могат да се перат в машина и се сушат за лесно почистване и грижа, детето ви да спи спокойно, покрити с любов, и запазва трайно качество. 【КРАСИВО】 стеганое одеяло от памук; идеален за детски легла във всички размери и повечето легла за деца; размери 36 x 48". ние създадохме прекрасни модели, за да задоволят детското любопитство към заобикалящия ни свят. 【БЕЗОПАСНО ПЕЧАТ】 Няма евтини отпечатъци и, което е по-важно, няма химически мастило, които биха могли да протекат спално бельо деца - без олово, без латекс, без статични смущения. произведени с оглед на благосъстоянието на детето; Използва се само най-мек памук, за да се избегне дразнене и дискомфорт. 【МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ на 】 като детски завивки за леглото/дивана /турците, както и за пътуване на открито и пикник.За децата за пръв път използващи утяжеленное одеяло, ние препоръчваме да се използват по-ниско тегло.Качествен сън е основен приоритет за новородени деца, ги насърчава здравословния растеж.Докато завивки от 100% памук UOMNY първоначално меки.При малко дете мека кожа, и му трябва много уютно място за спокоен нощен сън.Надяваме се, че нашите продукти ще могат да се дават на децата добър сън.

Други функции

Най-добри сделки