.

.

Игра мини-КОМПЮТЪР KAMRUI 32 GB памет, 512 GB, SSD-диск с процесор на AMD Ryzen 5 5600U, настолен компютър с малък форм-фактор на Windows 11 Radeon Pro, поддържа Micro AMR5 с ключа 3 режима на PERF, RGB по?

Игра мини-КОМПЮТЪР KAMRUI 32 GB памет, 512 GB, SSD-диск с процесор на AMD Ryzen 5 5600U, настолен компютър с малък форм-фактор на Windows

BGN 270.20

Брой продукти
На склад

KAMRUI - това е интегрирано високотехнологични предприятия в областта на компютърните технологии, ангажирани в изследвания и развойна дейност, производство и продажба на интелигентни продукти, като например Mini PC и pc stick 【КЛЮЧЪТ КЪМ ПОБЕДАТА】Мини PC игри KAMRUI AMR5 е снабден с процесор AMD Zen3 Ryzen 5 5600 U с 6 ядра и 12 потоци, базовата честота 2,3 Ghz и максимална честота turbo до 4,2 Ghz, 16 Mb кеш-памет L3, което улеснява многозадачна облаци.Предимство на 7-нм технология е особено висока производителност и висока енергийна ефективност при висока едно - и многонишкова производителност.Той трябваше да се справят с някои от най-напрегнати игри и ще ви помогне да триумфира в критични моменти. 【AMR5, създаден за игри】 Настолен КОМПЮТЪР AMR5 с Windows 11 Pro е оборудван с графичен процесор на AMD Radeon Vega7 с честота от 1800 Mhz, осигурява мощна графична обработка, за да могат лесно да се справят с всички най-напрегнати игри.Изтеглете си компютърни игри AMR5 и започнете приключението. Изходен видео 4 K @ 60 Hz UHD и качествена детска графики с високо количество персонал ще ви позволи да се потопите изцяло в света на играта, без препятствия.Препоръки за игри : LOL Fortnite, DOTA 2, CSGO, OW, GTA 4/5, 2 K21 и т. 【МНОГОРЕЖИМНОЕ ПРЕВКЛЮЧВАНЕ】 Има три режима, които могат да се сменят по желание в зависимост от вашите различните сценарии за употреба. ① ЕКО-режим, насладете се на гледане на филми или игра на видео, работете с енергоспестяваща мощност 10-15 Вата, звук на вентилатора сведени до минимум, за да се гарантира тишина. ② АВТОМАТИЧЕН режим, редактиране на преглед или анализ на данни превърнете в своя мобилна работна станция с настройките мощност 15-20 Вата. ③ Режим PERF, производителността при прехвърляне на мощност между 20 и 25 Вата, гладка обработка на графики позволяват да се потопите в света на играта и да започнете своето приключение. 【Свободно разширение на КАПАЦИТЕТА на】 Мини-компютър е оборудван с 32 GB DDR4 памет, а скоростта на предаване на данни 2666 Mhz я прави по-симпатична на вашите команди.Вградена памет с обем 512 GB достатъчно за настаняване на системните файлове и масивни игри, както и отлична скорост на четене и запис значително съкращава времето за зареждане.Двоен дизайн, поддръжка актуализации на картата с памет до 64 GB DDR (2x32 GB), подкрепа за обновяване на SSD-диск NVME /NGFF до 4 TB (2x2 Tb).Благодарение на дизайна на магнитна капачка може да се увеличи капацитетът за секунда.

Други функции

Най-добри сделки