.

.

Стъклен Чайник HEMOTON Стъклен Чайник Керамичен Чайник Дървена Кана Кана За приготвяне на Чай Мини Офис на Съдове За Варене на Чай Officinalis Гърне За Рассыпчатого Чай Стъ?

Стъклен Чайник HEMOTON Стъклен Чайник Керамичен Чайник Дървена Кана Кана За приготвяне на Чай Мини Офис на Съдове За Варене на Чай

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

не е лесно да се оставят в чайника, спестявайки време и усилия подходящ за приготвяне на чай кунг-фу, ароматизирани чай, плодов чай, китайски билкови лекарства и т. Нека ви да опитате чист и вкусен чай и дайте да ви е приятно настроение.Използва висококачествени материали, безопасни и издръжливи, с дълъг срок на служба.Въпреки простотата на дизайна, много практичен за употреба.Описание на Този чайник е изработен от висококачествен дървен материал за издръжливост и практичност.В него има отвор за филтър, ефективно удаляющее остатъци от чаено филтър, който позволява ви с радост ще пие чай с приятели. добър подарък за приятелите си.Характеристики - Цвят : Различни цветове - Материал : Дърво Размер : около 17. 00 см/6,68 X5,89 X3,93 инча,-е Изработен от висококачествен материал, сигурно и е трайна, има дълъг срок на служба. -подходящ за приготвяне на чай кунг-фу, ароматизирани чай, плодов чай, китайски билкови лекарства и т. - не е лесно да се оставят в чайника, спестявайки време и усилия.- Нека ви да опитате чист и вкусен чай и дайте да ви добро настроение.- Въпреки простотата на дизайна, много практичен за употреба.- Цвят : Различни цветове.-Размер : 17 X15 X10 виж Предпоставка включва 1 х чайник.

Други функции

Най-добри сделки