.

.

KUJOBUY Преносим Цифров Въздушен Компресор за помпане на гуми е 150 паунда на квадратен инч, 110 vac и 12 vdc Лесен Електрическа Помпа с Цифров LCD дисплей и led аларма Светлини з?

KUJOBUY Преносим Цифров Въздушен Компресор за помпане на гуми е 150 паунда на квадратен инч, 110 vac и 12 vdc Лесен Електрическа Помпа с

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

? УНИВЕРСАЛЕН КОМПРЕСОР : Нашите електрически въздушна помпа KUJOBUY накачивает гуми за автомобили, мотори, седанах и проходимост среден размерВ комплекта е включен допълнителен предпазител и набор от адаптери като игла за мъниста и още една дюза за попълване на въздушни и плувки. ? АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ : Нашият въздушен компресор KUJOBUY автоматично ще се изключи, когато достигне определена стойност.Той се свързва чрез порт 12 до пристанището запалката на колата.Оригинален начин за съхранение на тел прави продукта по-компактен и лесно преносим. ? ЛЕСНО СЧИТЫВАЕМЫЙ СЕНЗОР : Този въздушен компресор KUJOBUY е оборудван с цифров дисплей, който е лесен за четене и който осветява дори и на тъмно, което улеснява работата при всякакви условия, при които можете да получите на пункция.Въздушна помпа за автомобилни гуми с цифров LCD дисплей може да показва 3 мерна единица : gbp/кв. инча, бар, КГ /виж ? СВЕРХБЫСТРОЕ помпане : Този портативен въздушен компресор с патрон за леене под налягане от прецизно сплав осигурява висока производителност надувания, което ви позволява да изпълват гуми постоянно налягане на въздуха и бързо да се контролира налягането в гумите.Оригинален начин за съхранение на тел прави продукта по-компактен и лесно преносим. ? ИЗДРЪЖЛИВ дизайн : Протектор от висококачествен материал за защита на екрана на дисплея и издръжлив метален корпус с антивибрационными гумени крака за предотвратяване на нежелано преместване.Устройство за помпане на гуми, напълно насочена към изпълнение на функции и максимално компактно по размери.Нашите шинные инфляторы KUJOBUY имат двоен интерфейс на променлив и постоянен ток, подходящи за различни сценарии за прилагане отвътре и отвън на помещенията.Оборудване 4 адаптери дюзи за използване в автомобили, велосипеди, мотоциклети, баскетбол, играчки за басейна.Може и помпане на топки, цилиндри, надуваеми каяци, въздушни възглавници и т. Този помпа, може да изпомпва до гумите в продължение на 5 минути до постигане на стандартно налягане и автоматично изключване след достигане на определена стойност.Повече не се притеснявайте за прекомерно надувании.

Други функции

Най-добри сделки