.

.

Чантата Cabilock, 3 бр., Калъф-Контейнер, Декор за чанти, чанти за през Рамо, Флокированные Чанти за Тялото, Чанти за дома, Дамски Чанти, Обувки, Прозрачен Плат За Съхранен?

Чантата Cabilock, 3 бр., Калъф-Контейнер, Декор за чанти, чанти за през Рамо, Флокированные Чанти за Тялото, Чанти за дома,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Флокированная ПлатОрганайзер за дамска чанта в гардероба : Подходящ не само за дома, но и за места с ограничено пространство, като общежитие, благодарение на своята мобилност и подходящ размер.Калъф за възглавници : , подходящ за надеждно съхранение на окачване на чанти в гардероба у дома.Чанта-портфейл : водоустойчива, много е подходяща за различни сценарии.Държач за чанта : ??Напълно затворена конструкция няма да навреди на светлината чанти и, което е още по-добре, самата чанта.Прахоустойчив калъф : Напълно затворена конструкция, която позволява да навредят на лампа, чанта и, което е още по-добре, самата чанта.Флокированная Плат.Органайзер за дамска чанта в гардероба : Подходящ не само за дома, но и за места с ограничено пространство, като общежитие, благодарение на своята мобилност и подходящ размер.Калъф за възглавници : , подходящ за надеждно съхранение на окачване на чанти в гардероба у дома.Чанта-портфейл : водоустойчива, много е подходяща за различни сценарии.Държач за чанта : ??Напълно затворена конструкция няма да навреди на светлината чанти и, което е още по-добре, самата чанта.Прахоустойчив калъф : Напълно затворена конструкция, която позволява да навредят на лампа, чанта и, което е още по-добре, самата чанта.Пратката включва 3 х своята практика за чанти Характеристики -подходящо за съхранение за окачване на чанти в гардероба на дома, чанти за чанти. - Практичен материал, устойчив на абразия и издръжлив, подходящия размер за лек материал, удобно за съхранение в чантата за съхранение. -Материал : Органайзер за опаковане на чанти от флокированной тъкан. - и все пак, това е много подходящ за различни сценарии калъф-чанта през рамо. - Произведен от висококачествени материали издръжлив и надежден, вие можете с увереност да го използват в портативни случай за чанти от прах. -Цвят : калъф за чантата си цвят каки. - Без мирис, без промишлени мирис, по-безопасни и по-сигурни, по-лека и дишаща, без мирис чанта-портфейл. -Размер : около 25,00 X23,00 X0,10 см / 9,82 X9,04 X0,04 инча амбалажна хартия за чантата си.Описание на продукта Чанта за съхранение на джобни книги Търсите практичен калъф за чанти?Търсите издръжлив, надежден калъф за чанти, който да се справи с множество задачи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият калъф за чанти, изработени от висококачествен материал, трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки