.

.

Alipis Електрическа Четка за Зъби, Чиния За Електрическа Четка за зъби, Държач За Паста за зъби, Препарат за Почистване, Поставка За Паста за зъби В Банята, Скоба За Съх?

Alipis Електрическа Четка за Зъби, Чиния За Електрическа Четка за зъби, Държач За Паста за зъби, Препарат за Почистване, Поставка

BGN 4.25

Брой продукти
На склад

Съхранение на електрическа четка за зъби : Произведен от материал, този държач за четка за зъби е полезна за здравето и экологичен, надеждни, трайни и сигуренМини държач за четка за зъби : четка За зъби може да се носят на притежателя, за да запазите вашата четка за зъби, чиста и суха.Органайзер за четка за зъби : четка за зъби, да ги държи в чистота и сухота. Държач за ножче За съхранение на : спестяване на пространство благодарение на елегантния и компактния си външен вид.Държач за паста за зъби : Уникална подвесная дизайн позволява ефективно излейте останалата вода.Пратката включва 1 х поставка за четка за зъби Характеристики - Уникален окачен дизайн може ефективно излейте останалата вода от притежателя за четка за зъби. - Четка за зъби може да се носят на притежателя, за да си четка за зъби остава чиста и суха в дома держателе за четка за зъби. - Спестяване на пространство благодарение на елегантния и компактния си външен вид на притежателя на електрическа четка за зъби. - четка за зъби, дръжте ги в чистота и сухота, поставка за четка за зъби. - Изработен от материал, този държач за четка за зъби е здрав и щадящи околната среда, надежден, издръжлив и сигурен организатора за четка за зъби. - Размер : приблизително.5x10 виж - Материал : ABS.Информация за стоки Органайзер за четка за зъби с Уникален дизайн позволява ефективно излейте останалата вода, като поддържа вашата четка за зъби, чисти. държач за съхранение на четка за зъби Поставка за четка за зъби е изработена от висококачествен ABS-материал, който никога не е деформиран.Мини държач за четка за зъби Е многофункционален държач за четка за зъби, който е много полезен в баните.

Други функции

Най-добри сделки