.

.

Титуляр лост на патрона на Jeanoko NT40-FMB22 + BAP400R-50-22- Набор от фрезоване, инструменти 4T Кътър + APMT1604 с фрезерными плочи с ЦПУ (10 x фрезоване, плочи)

Титуляр лост на патрона на Jeanoko NT40-FMB22 + BAP400R-50-22- Набор от фрезоване, инструменти 4T Кътър + APMT1604 с фрезерными плочи

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Сложно производство : повърхността На това смилане на струг с ЦПУ прилага нова технология за нанасяне на покритие, което притежава добра устойчивост на оксидация и висока устойчивост на топлина, така че нашия набор от фрезоване, инструменти за CNC машина може да се използва в продължение на дълго времеОригинален дизайн : Това е правоъгълна fresa BAP400 R, тази уникална конструкция позволява да се намали износване на острието и се спестят разходите за преработка.Бързото смилане, дизайн винтового закрепване в експлоатационно положение осигурява стегнато фрезоване пластини и фрези.Добри работни характеристики : В определени фрезоване, инструменти за CNC влиза висока инжекция машина, която не е лесно да се извлече, като силен твърдост, която има добър ефект обработка.Изработен е от висококачествен материал, с висока твърдост, с добър удар.Многофункционален : Набор от стругове резцедержателей съдържа 4 различни вида инструменти, които могат да изпълняват различни функции в зависимост от форми, подходящи за токарной обработка, торцевого смилане, растачивания, облекчаване на фасок и чистовой обработка на широка гама от материали.Спазването на регулаторните изисквания : Тази торцевая перките са изработени с висока точност производство, стандартните спецификации, проектирани и произведени в съответствие с международен стандарт, в строго съответствие с заводскому контрол на качеството. На повърхността се прилага нова технология за нанасяне на покритие, което притежава добра устойчивост на оксидация и висока устойчивост на топлина, може да се използва в продължение на дълго време. Правоъгълна fresa BAP400 R намалява износването на остриетата и спестява разходи за обработка. Бързото смилане, дизайн винтового закрепване в експлоатационно положение осигурява стегнато фрезоване пластини и фрези. Висока инжекция машина, силна скованост, добър ефект обработка. Изработен е от висококачествен материал, с висока твърдост, с добър удар.Спецификация : Тип на продукта : Титуляр лост на патрона на NT40-FMB22 + BAP400 R-50-22- Fresa 4 T + Фрезоване поставяне APMT1604 Притежателя лост патронник : NT40-FMB22 Смилане на перките : BAP400 R-50-22- 4 Фрезоване на поставяне : apmt1604опциональное брой : 4 бр. Фрезоване на вмъкване, 10 бр. фрезоване вмъкване на Пратката Списък : 1 х Фреза резак1 х Притежателя лост патрона1 х Ключ4 х Фрезоване поставяне or1 x Фреза резак1 х Притежателя лост патрона1 х Ключ10 х фрезоване на вмъкване.

Други функции

Най-добри сделки