.

.

Калъф за Ножица QULACO Прозрачен, с 5 Вложки, Фризьорски Машинка за подстригване, Чанта за Ножици На Колана, Щипки за Коса, Калъф за Фризьорски Ножици, Кобур за Фризьорс?

Калъф за Ножица QULACO Прозрачен, с 5 Вложки, Фризьорски Машинка за подстригване, Чанта за Ножици На Колана, Щипки за Коса, Калъф за Фризьорски

BGN 51.12

Брой продукти
На склад

♥ Материал : Нашата чанта за фризьорски инструменти е изработена от висококачествен водоустойчив и годни за чорапи TPU, защита на околната среда, лесен за почистване, могат да бъдат директно, изискана декорация допринася за отлична производителност, шевни конци изключително тънка и аккуратная ♥ Многофункционална чанта за ножици : здрав и прост стил, специално проектирани за бръснарски, фризьорски салон, фризьор за грижа за домашни любимци.(Само чанта, без да се включва инструменти в чантата). ♥ Лек компактен и компактен дизайн, може да побере всички ваши вещи от първа необходимост, идеален инструмент за фризьор.дръжте си най-важните инструменти под ръка, незаменим инструмент за фризьорски салон. ♥ Преносим калъф за ножица: пътна чанта с регулируема пагон може значително да спестите енергия, когато съхраняването на тежки аксесоари и остави ръцете си свободни при походи по магазините.Можете да го носите през рамо. ♥ Дизайн с голям капацитет : Фризьорски салони могат да е настанят различни ножици за коса, четка за коса, щипки за коса и т. ♥ Материал : Нашата чанта за фризьорски инструменти е изработена от висококачествен водоустойчив и годни за чорапи TPU, защита на околната среда, лесен за почистване, могат да бъдат директно, изискана декорация допринася за отлична производителност, шевни конци изключително тънка и аккуратная. ♥ Многофункционална чанта за ножици : здрав и прост стил, специално проектирани за бръснарски, фризьорски салон, фризьор за грижа за домашни любимци.(Само чанта, без да се включва инструменти в чантата). ♥ Лек компактен и компактен дизайн, може да побере всички ваши вещи от първа необходимост, идеален инструмент за фризьор.дръжте си най-важните инструменти под ръка, незаменим инструмент за фризьорски салон. ♥ Преносим калъф за ножица: пътна чанта с регулируема пагон може значително да спестите енергия, когато съхраняването на тежки аксесоари и остави ръцете си свободни при походи по магазините.Можете да го носите през рамо. ♥ Дизайн с голям капацитет : Фризьорски салони могат да е настанят различни ножици за коса, четка за коса, щипки за коса и т. Параметри на продукта : Име на продукта : поясная чанта за ножницразмер : дължина 19,5 см * широчина 14,5 см * височина 5 смМатериал : TPUSpecifications : 5 упаковокцвет : черен, цветыПрименимые хората : на фризьор-стилист /зоогрумерособенности : ръчно изработени от чиста телешка кожа, просто индивидуалност, 6 опаковки, малки и леки, удобни и практични.

Други функции

Най-добри сделки