.

.

DULEFUN 1000 бр. Светещи в Тъмното Мъниста Пони Микс 9 Цветове, Светещи Мъниста Пони Светещи Мъниста, Обемни Акрилни Мъниста за Коса Пластмасови Мъниста Пони, Плетене Кос?

DULEFUN 1000 бр. Светещи в Тъмното Мъниста Пони Микс 9 Цветове, Светещи Мъниста Пони Светещи Мъниста, Обемни Акрилни Мъниста за Коса

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Ценен Пакет】 Ще получите 1000шт пони-мъниста, светещи на тъмно с размери 6x9 мм и диаметър на отвора 4 мм, този размер пони-мъниста е най-често използван и е идеален за плетене на косата, изработка на гривни, колиета и други бижута 【9 цвята стилове】 Светят в тъмното мъниста понита имат 9 цвята, които могат да предлагат безкрайни възможности за своите творения и да отговарят на вашите нужди в поделках със собствените си ръце, по които можете да споделите със семейството и приятелите си.И през деня и през нощта е красива мъниста, които ще ви направят още по-очарователна. 【Материал премиум-клас】 мъниста пони, светещи в тъмното, са изработени от качествени материали, леки, гладки, здрави и удобни в чорап.След усвояване на слънчевата светлина мъниста pony ще свети в тъмното и ще стане по-ярка, когато са подложени на по-силна слънчева светлина. 【Насладете се на производството на】 мъниста понита са подходящи за плетене на косата, изработка на гривни, колиета, обеци, верижки за очила, ключодържатели и други бижута.Опитайте се да използвате въображението си, за да намерите по-разнообразни комбинации, вие ще бъдете изумени с превъзходните си творчески потенциал. 【Смислен подарък】 Светещи мъниста понита са идеални за семейни работи, а също така ще бъде отличен подарък за деца, който ще подобри техните творчески способности, въображение, възприятие на цветове, практически умения и концентрация.Можете също така да направите уникални и красиви бижута за семейството и приятелите си, тя ги харесат!.

Други функции

Най-добри сделки