.

.

Стил На Купата На Cabilock Изискан Кристал Подарък Кристални Чаши Бар Напитка Калай Домашен Сплав Крал Украса Подпори Изстрел Алкохол Мартини Златна Парти Декоративе?

Стил На Купата На Cabilock Изискан Кристал Подарък Кристални Чаши Бар Напитка Калай Домашен Сплав Крал Украса Подпори Изстрел

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Чаша за вино-е изработен от висококачествен материал, който можете да използвате много дълго времеДекоративен чаша за вино-подходящи за дома, хотел, ресторант, семейна сбирка, партита и още много други.МЕТАЛНИ ЧАШИ ЗА ПИЕНЕ-Винарска чаша отговаря не само за барове и други развлечения, но и за семейни партита, офиси и други тематични партита.Ретро метална чаша - можете да го изпратите на своите приятели и близки с подарък, и те ще бъдат много щастливи.АНТИК-чаши - ще ви оставя незабравими впечатления от пиене, придават усещане за елегантност.Това е много стилно.Пратката включва 1 x купа за вина Характеристики Е направен от материал, който може да се използва в продължение на много дълго време една малка сватба купа. -Той подходящи за дома, хотел, ресторант, семейна сбирка, партита и още много други. -Бихте могли да го изпратите на своите приятели и близки с подарък, и те ще бъдат много щастливи деликатни кафе, за вино. -Елегантна атмосфера за много случаи, подходящи за домашна обстановка, сватбен реквизит, чаши за алкохол и т. Аксесоар за дома. -Чаша за вино е направена в розово стил, но той е много полезен и практичен.Той изглежда наистина изискан ресторантско аксесоар. -Материал : Пютър сплав, храмов чаша за вино, Описаниедекоративный чаша за вино, елегантна атмосфера за много случаи, подходящи за домашна обстановка, сватбен реквизит, чаши за алкохол и т., Чаша за вино е Идеално за партита, за дома, ресторанта, хотела, семейна събиране и така нататък. ретро метална чаша Изискано майсторство прави повърхността гладка и с вода.Метални чаши за пиене, Изработени от висококачествен материал, който може да се използва в продължение на дълго време.

Други функции

Най-добри сделки