.

.

iplusmile 2 бр. Хамстер От клетки, Малки Контейнери Пластмасови Контейнери за носене, Пластмасова Переноска за домашни любимци Калъф за носене Малки Животни, Хамстери П?

iplusmile 2 бр. Хамстер От клетки, Малки Контейнери Пластмасови Контейнери за носене, Пластмасова Переноска за домашни любимци Калъф за носене

BGN 9.00

Брой продукти
На склад

ПЪТНИ КЛЕТКА за ХАМСТЕРИ - Чанта за пренасяне на домашни любимци - идеалното решение за охрана на вашия домашен любимец в много ситуацииМАЛКА ПЕРЕНОСКА за ХАМСТЕРИ - Можете да прехвърлите тази клетка със своя хомячком, където и да отидете на пикник с приятели или на пътуване на открито.КЛЕТКА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ на ХАМСТЕР - Пътен калъф за хамстер е изработен от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост и практичност за продължителна употреба.КЛЕТКА за ЧИНЧИЛА - ? ПРЕНОСИМ КЛЕТКА за ХАМСТЕРИ; Голяма резервоарът е по-удобно.Дизайн на ръчно дръжка за носене - по-лесно за носене и извадите вашия домашен любимец.Горната откриващата конструкция - по-удобно е отстранена и въвеждане на ~.КАЛЪФИ за НОСЕНЕ, ХАМСТЕРИ - Подходящи за таралежи, младите зайци, чинчила, хамстер, захарен планер и други дребни животни.Осъществяване списък 2 x Переноска за хамстер с мат Особености -Материал : полипропилен седалка за хамстер -Размер : 19,50 X19,50 X16,50 см / 7,66 X7,66 X6 градинска клетка за хамстер. -Цвят : Розова клетка за чинчила -Подходящ за таралежи, младите зайци, чинчили, хамстери, захарни планери и други дребни животни, аксесоари за морски свинчета. -Пътна чанта за хамстер е изработен от висококачествен материал, който е здрав и практичен за продължителна употреба в клетка за морски свинчета. -Тук има достатъчно място за придвижване на домашни любимци.С помощта на тази носене можете да вземете вашия домашен любимец със себе си по всяко време и на всяко място от многократна употреба, кутии за пренасяне на домашни любимци. -Пътува със своя малък домашен любимец, дайте му по-безопасни контейнери за превоз на хамстери. -Подбран материал, който лесно се деформират или почивка.Тази кутия също е пластмасов контейнер.Информация за стоки Малка кутия за пренасяне на домашни любимци Това е така, защото нашата пътна кутия за хамстери на открито може да отговори на вашите нужди. чанта за носене хамстери са Изработени от висококачествени полипропиленови материали, практична и трайна. пътната кутия за хамстери Переноску за хамстери не е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство. градинска клетка за хамстери Ако търсите професионална клетка за хамстери, на разумна цена, тогава тук.

Други функции

Най-добри сделки