.

.

Държач за Птичия фураж От Неръждаема Стомана, Плодови Зеленчукови Пръчка, Шиш за Папагали, Какаду, Инструмент за обработка на клетките Cockatiel (2 БР-L)

Държач за Птичия фураж От Неръждаема Стомана, Плодови Зеленчукови Пръчка, Шиш за Папагали, Какаду, Инструмент за обработка на клетките

BGN 4.80

Брой продукти
На склад

❤【Размер】 S : 4,72 инча / 12 см; L : 7,86 инча / 20 виж Полезна играчка за получаване на храна и инструмент за лечение на дребни животни ❤【Здрав материал】 е Изработен от материал от неръждаема стомана, има дълъг срок на служба и лесно вкручивается и выкручивается. ❤【2 РАЗМЕРА на ИЗБОР】 В него достатъчно място, за да сложи на него храна, той е подходящ, за да се хранят вашия папагал здравословен обяд. ❤【ДОБЪР ПОДАРЪК за ВАШ ПРИЯТЕЛ,】 Му могат да се мият и да се презарежда толкова често, колкото е необходимо.Дръжте птици и дребни животни, щастливи и подтянутыми. ❤【ЗАБАВНА ИГРАЧКА за ПТИЦИ】 Попълване на огнестрелни оръжия детайли за дъвчене, раздробяване и игри.Отличен за подаване на плодове и зеленчуци към хранителни лакомствам за птици и малки животни.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимката Размер : S : 4,72 инча/12 см L : 7,86 инча/20 см Характеристики : Попълване на огнестрелни оръжия детайли за по-завладяващ дъвчене, раздробяване и игри.Може също да се използва като интересна играчка за птици, с която те могат да играят, развлекая своята птица.Можете да ги използвате, за да насаживать храна за птици или правят други фуражни играчки за вашите папагали.Може да се използва за облекчаване на напрежението и скуката, както и да отговарят на навик лазать и хапане за птици.Пратката включва : 2 x шпажка за птици от неръждаема стомана Забележки : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Добре дошли в нашия магазин, пожелавам ви приятно пазаруване!Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние просто искаме да ви осигури задоволителен опит покупки в нашия магазин.

Други функции

Най-добри сделки