.

.

Слънчеви, Вятърни Камбанки, Слънчева светлина AVEKI Sunflower за Външно Декор Градина, Водоустойчив Слънчеви, Вятърни Свирки за Външно Декор градина, Паметник на Вятърни ?

Слънчеви, Вятърни Камбанки, Слънчева светлина AVEKI Sunflower за Външно Декор Градина, Водоустойчив Слънчеви, Вятърни Свирки за

BGN 40.67

Брой продукти
На склад

【Звън на вятъра слънчева енергия】 Нашите вятърни перезвоны имат конструкция на слънчева енергия, не се изисква инсталация или външно електричествоПросто трябва преди да използвате превод на прекъсвач в положение "ВКЛЮЧЕНО", той може автоматично да се зарежда през деня и светне през нощта.Без да се притеснявате за дъжд, сняг, слани или мокър сняг. 【Дълго време на работа】 Благодарение на вградената акумулаторна батерия (1.2/ 600 mah) слънчеви градински фенери презареждат 6-8 часа под въздействието на слънчевата светлина директно в рамките на деня и ще изгори 7-8 часа през нощта след пълно зареждане. 【IP55 Водоустойчив Слънчеви Цветни светлини】Слънчеви външни светлини могат да работят и в дъжд, жега, студ, сняг и студ и в лошо време.Лесно инсталиране навсякъде, където ви харесва, и се наслаждавайте на външните слънчева светлина градина. 【Многофункционално използване на】 Красив външен вид слънчеви вятърни камбанки на открито могат да се използват като декоративни елементи за декорация на градината си, така и като външно за осветление на нощта.Можете също да слушате прекрасните мелодии, приносимые вятърни звънчета, за да успокои тялото и ума. 【Най-добрият подарък】 Слънчеви, вятърни свирки представляват поздрави, мисли и благословии, когато нощта идва, красиви вятърни свирки пречупват очарователен светлина под обвивка на топло светлина, чудесната музика предава мислите си и благословенията си приятели и семейството си.Това е идеалният подарък за майка си, семейството, приятелите, момичетата, както и за вашия дом и градина. 【Звън на вятъра слънчева енергия】 Нашите вятърни перезвоны имат конструкция на слънчева енергия, не се изисква инсталация или външно електричество.Просто трябва преди да използвате превод на прекъсвач в положение "ВКЛЮЧЕНО", той може автоматично да се зарежда през деня и светне през нощта.Без да се притеснявате за дъжд, сняг, слани или мокър сняг. 【Дълго време на работа】 Благодарение на вградената акумулаторна батерия (1.2/ 600 mah) слънчеви градински фенери презареждат 6-8 часа под въздействието на слънчевата светлина директно в рамките на деня и ще изгори 7-8 часа през нощта след пълно зареждане. 【IP55 Водоустойчив Слънчеви Цветни светлини】Слънчеви външни светлини могат да работят и в дъжд, жега, студ, сняг и студ и в лошо време.Лесно инсталиране навсякъде, където ви харесва, и се наслаждавайте на външните слънчева светлина градина. 【Многофункционално използване на】 Красив външен вид слънчеви вятърни камбанки на открито могат да се използват като декоративни елементи за декорация на градината си, така и като външно за осветление на нощта.

Други функции

Най-добри сделки