.

.

Goodpick 3 опаковки Малка Кошница - Ракита Кошница за съхранение в Хола, Баня, Кошница за кърпи за ръце, Скъпа Кръгла кошница за съхранение на детски играчки, Домашни кош?

Goodpick 3 опаковки Малка Кошница - Ракита Кошница за съхранение в Хола, Баня, Кошница за кърпи за ръце, Скъпа Кръгла кошница за съхранение

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

Кошница от ракита - Въже от памучни конциМека текстура, без остри ъгли, че е най-добрият избор за използване в детска стая.Много функции - идеален за организиране на цялото, кошница за кърпи в банята, кош за памперси за детето или на всяко друго място, където трябва да съхранява стоки от първа необходимост за дома.Особено подходящ е за настаняване на рафтовете.Тази малка кошница за памук ще направи живота ви по-малко неочаквана, ще ви позволи повече да организират своя дом.Подарък кошница с модерен дизайн - Тази декоративна кошница придава на дома си за повече мекота и топлина, ще се превърне в неразделна част от дома.Дизайн с нитове и кожена катарама придава този модерен кошници прост и елегантен външен вид.Този изискан комплект веревочных семки може да се превърне в отлична подарък корзинкой за вашия близък човек за Коледа или годишнина, това ще бъде креативна идея за подарък. веревочная пазаруване в един пакет - можете да поставите различни размери, в различни места, за по-гъвкаво използване на неизползвано пространство, кошница за съхранение на целия комплект ще направи вашата организация е по-единна.Тези 3 кошници могат да са прибрани една в друга, за да се сведе до минимум площ.Машинно пране - Машинно пране с торба за дрехи - най-добрият начин, при който количката не ще истираться.Поради особеностите на кожа материал, вынимаемый от опаковката на пакет може да има някакъв аромат, просто го сложи в проветрено място.Размер на - Малък - 8,7 х 2,8 инча.Средно - 9,4 х 3,1 инча. - В сравнение с други материали малки кошници, памук материал никога няма драскотина на кожата, но с това издръжлив, като пластмаса. подходящ за домашна употреба, особено за деца и домашни любимци. - Тази кошница запазва формата си и има стилен дизайн, мек на допир, подходящ за детска стая. - Малък размер е идеален за организиране на писмено масата, плотове, нощни шкафчета, рафтове, гардероб и нощни шкафчета.И ще се превърне в прекрасен декор за вашата детска, спалня, хол, коридор и санитарен възел.

Други функции

Най-добри сделки