.

.

Comsmart 30 Двойки, 60 бр. Панделки За Домашни любимци, Панделки За Коса За малки Кученца, Лъкове в най-Големия Рубчик, Ленти с Метални Скоби, Сладки Малки Средни Куче с Дъл?

Comsmart 30 Двойки, 60 бр. Панделки За Домашни любимци, Панделки За Коса За малки Кученца, Лъкове в най-Големия Рубчик, Ленти

BGN 3.03

Брой продукти
На склад

60 бр лъкове за кучета : включително и 60 бр. (30 двойки) скъп скоби за бантиков за коса за кучета в една и съща категория.Съответствие за домашни любимци от всички цветове и модели се смесват произволно.Поради ръчно набиране няколко кучешки лъкове могат да не отговарят на двойки.Здрав материал : Лъкове за кучета са произведени от висококачествени ленти в голям рубчик.Всички лъкове за кучета зашити на ръка.Всеки лък, прикрепен към зажиму от кожа на алигатор, който предпазва косата и предотвратява нейната загуба.Размер на продукта : Панделки от кучешка козина дължина-1,5 инча, ширина-0,98 инча.Дължина на метални скоби - 1,18 инча.Красиви фиби-лъкове за коса на домашни животни, са подходящи за малки и средни котки, кучета и други животни. Многоцветен дизайн с множество рисунки : лъкове за коса домашни любимци различни цветове и шарки са подходящи за почти всички случаи и са много популярни, когато се грижат за домашни любимци.Направете вашите домашни любимци по-привлекателни в страната.Проекти "Направи си сам" : Тези щипки за коса-лъкове за коса са подходящи за различни проекти "Направи си сам".Те могат лесно да се приложи на коса, облекло, седалище повязкам, шляпам, сумочкам, обувки в зависимост от вашите предпочитания. Съответствие отзад с клипове тип "крокодил" от неръждаема стомана. Проверете размера на бантика, когато искате да го купите. Внимателно отстранете куче лъкове, за да не вреди на козината на вашия домашен любимец.

Други функции

Най-добри сделки