.

.

Ymibull/ женски модерен перука, дълга опашка перука, къдрава перуки с вълнообразен коса за момичета, синтетични перуки за партита за cosplay (B17)

Ymibull/ женски модерен перука, дълга опашка перука, къдрава перуки с вълнообразен коса за момичета, синтетични перуки за партита

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

✅ 【Синтетични перука премиум-клас】 Перука с дълги пухкави и къдрава коса е изработена от висококачествени устойчиви на топлина синтетични влакна, който е много меко и шелковистоеМодерен и стилен перуки от косата изглежда естествено, истински, много красиви и женствени, нежни. перука ви прави по-скъп, по-модерен, по-изключителен, очарователен!Магическо място за перуката се състои в това, че тя ви прави по-забележим, тъй като грим, и вие заслужавате това, за да го има. ✅ 【Регулируем размер на】 Размерът се регулира и няма игли или ленти не е необходимо, подходящи за повечето.Можете да пригодите куки вътре в капсула под желания от вас размер. ✅ 【Лекотата на използване и грижи】 мека и копринена коса, които позволяват на зъби или ръка да създадете красива текстура за броени минути, когато и където и да се използва, ви правят по-уверена, красива, чаровна и секси. ✅ 【Поводи】Този черен вълнообразни перука е идеален за ежедневна употреба, партита, сватби, среща, Хелоуин, за подарък на приятели и определен тематичен представяне, модерен и атрактивен, добавляющий повече чар и забавление. ✅ 【Нашата услуга】 Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, дайте ни шанс да ви помогне.Ние ще направим всичко възможно, за да ги решат.Благодарни за вашата подкрепа! и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Характеристика : Тип : вълнообразни перука цвят : черен Цвят на Косата реалистични, меки, трудни.Натурален черен, могат да бъдат оцветени и обесцвечен.Ще ви направи по-млади, по-активни, по-привлекателни и элегантнее.Материал : висококачествен висока коприна Съдържание на опаковката : 1 перука с вълните.

Други функции

Най-добри сделки