.

.

FRCOLOR 12шт Любовен Клип Корейски Фиби За Коса Сърцето Шнола За Коса от Смола Фиби За Коса Декоративни Щипки За Коса За Малки Момичета Аксесоари За Коса-Шнола За коса З?

FRCOLOR 12шт Любовен Клип Корейски Фиби За Коса Сърцето Шнола За Коса от Смола Фиби За Коса Декоративни Щипки За Коса За Малки Момичета Аксесоари

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

КАВАЙНАЯ шнола за коса - можете да ги използвате в съответствие с различни прическиМультяшная шнола за коса - тези фиби за коса могат здраво задържане на косата и цветове да не бъдат лесно выцветать или лющеща се.АКСЕСОАРИ за КОСА - това е малка, лесна продукт, който е удобен за носене, така че можете да го вземете със себе си навсякъде.ДЕКОРАТИВНА шнола за коса - дизайн във формата на сърце, по-привлекателен за носене в различни ситуации.КОСА във формата на сърце - Изработени от висококачествен материал, с добър припадък, който ви позволява лесно да задържа косата.КАВАЙНАЯ шнола за коса - можете да ги използвате в съответствие с различни прически.Мультяшная шнола за коса - тези фиби за коса могат здраво задържане на косата и цветове да не бъдат лесно выцветать или лющеща се.АКСЕСОАРИ за КОСА - това е малка, лесна продукт, който е удобен за носене, така че можете да го вземете със себе си навсякъде.ДЕКОРАТИВНА шнола за коса - дизайн във формата на сърце, по-привлекателен за носене в различни ситуации.КОСА във формата на сърце - Изработени от висококачествен материал, с добър припадък, който ви позволява лесно да задържа косата.Списък на пакетите в 12 x фиби за коса Характеристики Материал : Силикон, декоративни щипки за момичета. - Цвят : Различни Фиба за коса във формата на сърце.39 инча декоративни щипки за коса. - Изработен от висококачествен материал, добро сцепление, което ви позволява лесно да задържи косата свадебными фиби за коса. - Красив и елегантен външен вид може да се комбинира с вашите различни нарядами, да ви направи по-атрактивни анимационни заколкой за коса. - Добър аксесоар за момичета и жени, един хубав подарък за вас и вашите приятели на сватба парти. - Дизайн с форма на сърце, по-привлекателен за носене в различни ситуации, аксесоари за коса. - Дизайн във формата на сърце ви прави по-очарователна и красива с тази детска заколкой за коса.Информация за продукти и Аксесоари за коса за момичета-модата ще Се открояват в тълпата, когато сложите тези щипки за коса. детски щипки за коса на Тези прости щипки за коса от сърце, ще привлече повече внимание.Страничният шнола за децата Тези щипки за коса може да се използва като украса за сватби, партита, ежедневието, за среща или за довиждане.

Други функции

Най-добри сделки