.

.

западен целувка Червеникаво-Кафявите Перуки На Дантели От Човешка Коса Обемна Вълна Перуки На Дантели от Човешка Коса за черни жени 5x5 Боб Бесклеевые Перуки, израб?

западен целувка Червеникаво-Кафявите Перуки На Дантели От Човешка Коса Обемна Вълна Перуки На Дантели от Човешка Коса за черни жени 5x5 Боб

BGN 15.41

Брой продукти
На склад

1 Цвят на косата : Червеникаво-кафявите перуки, изработени от човешка коса на дантели за черни жени, идеален образ за всички красоти, стил на насипни вълна абсолютно страхотна за есента, зимата и сега. Материал на косата : 100% перуки, изработени от човешка коса, текстурата-обемна вълна, перуки от естествена коса на дантели, наистина меки, естествени и здрави, косата може да се рестайлинговать, не избледняват и не спутываться. перука с цип за 3,5 × 5 : изглежда по-естествено и реалистично, и по-малко вреди на линията на растеж на косата на собственика и по-достъпен и спестява време, отколкото перуки на дантели. Детайли на перука : Шапка за перука West Kiss hair стандартна средна (22,5 инча) с регулируеми джапанки и расческами във вътрешността, здрава и здрав, лесно се побира и се подрежда, много удобна и комфортна. Покупка с риск 5. 0 : Няма причини, за да се върнете по всяко време, ако косата е в изходна позиция.Всеки проблем, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне в най-кратки срокове : -). раздяла с дължина 5x5 инча с натурални детски коса.Еластична шапка, 22-22,5 инча (среден размер на капсула), може да се регулира за различни размери на главата.Две регулируеми лента и 3 гребени за по-плътно и по-подходящ за нанасяне.Добре е, лесно се инсталира и за него е лесно да се грижи.

Други функции

Най-добри сделки