.

.

Yosoo Преносима Чанта за Пренасяне на малки животни, Таралеж, Хамстер, Дишаща Чанта за Пътуване на Открито, Малко Морско Свинче, Плъх, Чинчила, Хамстер, Переноска за Та?

Yosoo Преносима Чанта за Пренасяне на малки животни, Таралеж, Хамстер, Дишаща Чанта за Пътуване на Открито, Малко Морско Свинче, Плъх, Чинчила,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Чанта за пренасяне на домашни любимци, произведени от гъба и има добра пропускливост на въздухаДомашни животни могат да се настанят удобно в нея.Окото в горната част на чантата осигурява достатъчен приток на свеж въздух за вашия домашен любимец. 【ЛЕК И ПРЕНОСИМ】Чанта за домашни любимци малка, тя е лесно да носите със себе си.Можете да вземете любимия си домашен любимец се насладите на пейзажа отвън.Подходящ за носене на плъхове, хамстер, мишка, катерица, чинчили, таралежи и други подобни животни. 【Перфектен дизайн】 Дебел кратък плюшено материал може да се пере и в него домашен любимец ще бъде топло.Комплект за вкъщи, за всички малки домашни любимци, ефективно предотвратяване на нахлуването на студа, така че на вашия домашен любимец да искат да останат в чантата вътре. 【ЧАНТА през рамо】Чанта-переноска за малки домашни любимци с найлонови каишки, които могат да се носят по диагонал или през рамо, няма да доведе до неудобства, макар и с домашен любимец.Това ви позволява лесно да отидете на екскурзия с вашия малък домашен любимец.Регулируема лента е удобен за носене; Размер : 21 * 25 см / 8 * 10 инча. 【ОТЛИЧЕН ДИЗАЙН】 Идеалното място, предназначено за вашите малки приятели, на сигурно и топло, така че те да останат там, когато изляза с them.Zip закопчалката е безопасна, удобна и позволява лесно впускать и освобождаване на домашен любимец.Описание : Собствениците на домашни любимци могат да се страхува за безопасността и комфорта на своите домашни любимци по време на пътуване.Тази чанта-переноска за домашни любимци ще осигури на вашия домашен любимец на комфорт и безопасност.Можете да използвате тази переноску, за да носите своя любимец със себе си навсякъде, че и осигурява удобно спално място за вашия домашен любимец.Горната част на окото осигурява достатъчен въздушен поток и видимост за вашия домашен любимец можех да видя какво се случва отвън.Переноска с регулируем пагон за носене на ръка, без помощта на ръцете.Характеристики : 1. Дебел кратък плюшено материал може да се пере и в него топлина да бъде домашен любимец. Подходящ за носене на плъхове, хамстер, мишка, катерица, чинчили, таралежи и други подобни животни. Окото в горната част на опаковката осигурява достатъчен приток на свеж въздух за вашия домашен любимец.

Други функции

Най-добри сделки