.

.

Триетажна Къща за Порове Prevue Pet Products Ferret Stack Лаптоп стойка, заключване за защита от бягство, Хамак, Рампи, Разширение на допълнителна система за подреждане на клетки?

Триетажна Къща за Порове Prevue Pet Products Ferret Stack Лаптоп стойка, заключване за защита от бягство, Хамак, Рампи, Разширение

BGN 242.84

Брой продукти
На склад

Имотът включва триетажна клетка с колела в колела, вграден рафт за съхранение, големи входните врати с ключалки, защищающими от бягствоВключва платформа, рампа и хамак, както и подвижни решетка и разтегателен тава за боклук.Врати от среден етаж може да се затвори, създавайки две отделни пространства.Да се ПОДНОВИ!Добавете допълнителен нивото на пода, с помощта на допълнителен набор от № 58500 (продава се отделно).Достъпна вратата на покрива за поставяне на допълнителни блокове! ЗАБЕЛЕЖКА : При добавяне на допълнителен блок към 3-етажната клетка завършен 4-етажен клетката трябва да се прикрепя към стената за сигурност.Размери на секцията клетка 31 "L x 20"W x 60"H (72 "H, включително стойка с колела).Разстояние между жици е 7/8 инча. 1 Пластмасова платформа. 1 Пластмасова рампа. 1 Плюшено хамак. 1 Голяма врата с ключалка, защищающим от бягство.Разтегателна входна врата на покрива.Подвижна решетка и разтегателен тава за боклук.Вграден основа с рафтове за съхранение и ролки. 2 Пластмасови платформа. 3 Пластмасови рампата. 1 Плюшено хамак. 2 Големи врати с ключалки, защищающими от бягство. 1 етаж средно ниво с подвижна врата.Разтегателна входна врата на покрива.Подвижна решетка и разтегателен тава за боклук.Вграден основа с рафтове за съхранение и ролки. 3 Пластмасови платформа. 5 Пластмасови рампи. 1 Плюшено хамак. 3 Големи врати с ключалки, защищающими от бягство. На 2 етажа на средно ниво с подвижни врати.Разтегателна входна врата на покрива.Подвижна решетка и разтегателен тава за боклук.Вграден основа с рафтове за съхранение и ролки. 1 Пластмасова платформа. 2 Пластмасови рампата. 1 Голяма врата с ключалка, защищающим от бягство. 1 етаж-от средно ниво с подвижна врата.САМО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ С ПЪЛНИ КЛЕТКИ ЗА ПОРОВЕ : ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТДЕЛНО.Prevue Pet Products 58503 Двуетажна модулна къща за порове Ferret Stack — идеалният вариант, който МОЖЕ да се разшири, когато вашето кученце ще се нуждаят от повече място.В този високо триетажен дом с достатъчно място за бягане, скачане и игра за най-запалените възрастни порове.Триетажна рафтове за порове включва мека хамак, пластмасови рампи и платформи, а също така е снабден с подвижна решетка, прибиращ се чекмедже за отпадъци, вграден рафт за съхранение и удобни ролки за перекатывания.Всяка голяма входна врата с "предпазни" вратите ключалки и е с размери от 15 "W x 19,25"Х Платформа, решетка и долната тава лесно да се прибира за по-удобно почистване.

Други функции

Най-добри сделки