.

.

LARRO Рафтове за банята, с монтиран на стената Рафтове за баня Антикорозионна рафтове за баня Лепило Без място за пробиване на Алуминий за тоалетни-Black_3 Нива от 30 см (Ц?

LARRO Рафтове за банята, с монтиран на стената Рафтове за баня Антикорозионна рафтове за баня Лепило Без място за пробиване на Алуминий

BGN 10.77

Брой продукти
На склад

Аксесоари за баняМатериал шкафове за баня : висококачествена алуминиева стойка за душ, здрава и трайна, добре пазената във влажни помещения, които не са податливи на корозия и хигиенично.Тава за душата, без перфорация : инсталирайте, без да оставят следи, бърза и удобна, изключително лепкава, водоустойчив, без перфорация и не вреди на стената.Интимен дизайн : висока ограда предотвратява падането на предмети, куха долната плоча предотвратява натрупването на вода и поддържа чистота душ рафтове.С дренажни отвори : срок на годност за душата предотвратява попадането на вода на рафта, след като душата, прави я суха и чиста, както и предотвратява размножаването на бактерии върху обектите, намиращи се на рафта.Аксесоари за баня.Материал шкафове за баня : висококачествена алуминиева стойка за душ, здрава и трайна, добре пазената във влажни помещения, които не са податливи на корозия и хигиенично.Тава за душата, без перфорация : инсталирайте, без да оставят следи, бърза и удобна, изключително лепкава, водоустойчив, без перфорация и не вреди на стената.Интимен дизайн : висока ограда предотвратява падането на предмети, куха долната плоча предотвратява натрупването на вода и поддържа чистота душ рафтове.С дренажни отвори : срок на годност за душата предотвратява попадането на вода на рафта, след като душата, прави я суха и чиста, както и предотвратява размножаването на бактерии върху обектите, намиращи се на рафта.Аксесоари за баня от Името на стоката : Стенни душ-часова Цветове : бял, черен Материал : Космически алуминий Размер : 13,5x8x30 /40/50 см. Начин на монтаж : без пробиване (без следи от паста) пълен Комплект : 1x самозалепващи душ полк Функция : Не се налага пробиване, няма нужда да наемат специалисти за пробиване и увреждане на стените.В него може да се съхранява сапун, шампоан, почистващо средство за лице, лосион, четки и т., Отдолу има две куки за окачване на кърпи и топки за вана.Подходящ за всички видове гладки стени - керамични плочки, стъкло, матово стъкло, гладко дърво, мрамор.Етапи за монтаж, без пробиване : 1. Почистете стената полотенцом2. Нанесете лепило без нокти 3. Наклейте на стену4. Поставете принадлежности стикери 5. Оставя се да престои 48 часам6. Инсталацията е завършена Забележка : 1. Декорации не са включени в комплекта.

Други функции

Най-добри сделки